İkili takımlardan yapılacak olan efsane kombinler!

Son 10 yılda moda tasarımlarında ciddi bir yer edinen ikili takım seçenekleri artık spor tarzdan ziyade şık giyim tarzıyla da gardıroplarda yerin, almaya başladı. Kolay kombin oluşumunu sağlayan ikili takımları artık hem sokaklarda hem de davetlerde tercih edilenler arasında ilk sıralarda oldu. Markalarında çeşitliliği artırmasıyla her mevsime uygun ortaya muhteşem kombinler çıktı.

Havaların ısınmaya başlamasıyla rahat kombinler gardıroplara girdi. Bunlardan biri de ikili takım oldu. Her ne kadar pandemi sürecinde olunsa da kurallar çerçevesinde yapılan gezi ya da düğün gibi etkinliklerde tercih edebileceğiniz tarzlardan biri ikili takımlardır. Şipşak kombin olan ikili kombinler markaların da markajında olduğundan çeşitlilik oldukça arttı. En son 80'li yıllarda sıklıkla görülen ikili takımlar son 10 yıldır moda hayatına yeniden girdi. Ancak son 2-3 yıldır üretilen ikili takımlarda ceket ağırlıkta olunca şıklık yarışı başladı.

ikili takımlarda spor şıklığı

ikili takımlarda spor şıklığı

Özel davetlerde hem hızlı hem de daha göz alıcı olan ikili takımları en güzel kombinleyen fenomenlerden biri Sena Sever oldu. Sever, spor ayakkabıyla bile en şık olan ikili takımı bir araya getirerek modanın sınırlarını zorladı. Yepyeni tarzlarla günümüz modasına uyum sağladı. Bunun yanı sıra renk tercihleri de dikkatlerden kaçmadı. 

İKİLİ TAKIMLARDA YAPILACAK OLAN EFSANE KOMBİNLER!

sena sever

sena sever

- Su yeşili ve kremi bir araya getiren Sever, tercih etiği spor ayakkabı ve bez şalla şık olan ikili takıma spor hava kattı.

sena sever

sena sever

- İkili takımlardan en çok tercih edilen ceketli takıma topuklu ayakkabı ve şık bir çantayla tamamlayan ünlü fenomen adeta nişan ya da söz merasimleri için kolay yapılabilecek bir kombin oluşturdu. Ayrıca bu kombin iş görüşmesi ya da toplantılar için de tercih edilebilir.

sena sever

sena sever

- Evi sahilde olan ve beş çayına davet eden arkadaşımızın evine nasıl mı gideriz? İşte böyle hem kolay kombin hem güneşli havaların vazgeçilmezi beyaz hem de üzerine bir eşarp takarak şık bir görünüm kazanabilirsiniz. Eşarp seçimlerinde ten renginize dikkat etmenizi ayrıca öneririz. Ten rengi açık olanların koyu tonlar, buğday rengi olanlar daha soft renkler tercih edebilir. Koyu tenli olanlar yüz hatlarını da dikkate alarak tercihlerini bu yönde kullanabilir.

sena sever

sena sever

- Bir diğer ikili şık takımda düz beyaz rengin altına siyah topukluyla ters köşe bir tarz elde edebilirsiniz. Ancak siyah ayakkabının transparan olması kombinizin şıklığına ayrı bir hava katacaktır. Bu kombinle özel bir günü renklendirebilirsiniz.

sena sever

sena sever

- Havalı bir giriş yapmak istediğiniz ortama tercih edeceğiniz ikili kombin hareketli bir ceket ve kumaş pantolondur. Bu renklerde genellikle bir aheng içinde olan kahve ve ağırlığı siyah olmalıdır. Topuklu tercih edilmemesinin nedeni uzun sürecek olan bir tarz sunumundandır. Çabuk yorulmamak için şık bir spor ayakkabıyla tamamladığınız kombine dikkat çekmeyen küçük bir çanta takabilirsiniz. 

Cozy Home nedir ve nasıl yapılır? Cozy Home hakkında bilinmesi gerekenler

İLİŞKİLİ HABER

Cozy Home nedir ve nasıl yapılır? Cozy Home hakkında bilinmesi gerekenler

BİR YORUM YAPIN 0