En güzel tesettür etek modelleri hangisi? 2021 uzun etek modelleri

Tesettür kadın giyiminde önemli bir yer tutan etek modası sürekli bir değişim yenilik içerisinde 2021 sezonuna girişi yapıyor. Bu yıl trend olan uzun etekler oldukça kadınlar tarafından çok beğeniliyor. Rahat kalıplar ve kusursuz tasarımlarıyla 2021 Tesettür Etek modelleri stilinize çabasız bir zarafet katıyor. İşte tesettür giyime uygun en güzel uzun etek modelleri ve fiyatları...

Kadın uzun etek modelleri tesettür kadın modasının, sokak stilinin, hem gündelik hem de klasik şıklığın vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor. 2021 sezonunda vitrinlerde yerini alan birbirinden güzel uzun etek çeşitleri arasında kot etekler, kalem etekler, triko etekler, uzun, pötikare ve pileli etekler bulunuyor. Her dönem kadın modasının gözde parçalarından olan uzun etekler bugün de hem sokak stilinin, hem de ofis ve davet stilinin en önemli tamamlayıcı kıyafetlerinden biridir. Gardıropların vazgeçilmez parçaları arasındaki yerini koruyan etek modelleri gündelik hayatta, alışverişte, yürüyüşte, evde, sokakta tercih edebileceğiniz, konforlu ve zarif pek çok model bulunur. Her duruma ve ortama uygun en trend parçaların birleşimi olan uzun etek modellerini gelin hep birlikte keşfedelim...

EN GÜZEL UZUN ETEK MODELLERİ VE FİYATLARI 2021

Tesettür etek modellerini şık ve modern bir tarz ile yorumlamayı seviyorsanız ya da klasikten vazgeçemiyorsanız, etek kategorisindeki ürünlerle kendi tarzınızı kolaylıkla yakalayabilirsiniz.

LC WAKİKİ: Fiyatı 79,99 TL

Her tarza ve duruma uygun uzun etek ve tesettür etek kombinleri yapabilir, stilinize şık ve modern bir dokunuş verebilirsiniz. 

LC WAKİKİ: Fiyatı 79,99 TL

LC WAKİKİ: Fiyatı 89,99 TL

Renkli ve canlı uzun etekler, siyah etekler, lastikli etekler, triko etekler, kot etekler, pötikareli etekler ve klasik kesimler ile aradığınız pek çok farklı model bir araya geldi.  

KAMİL KESKİN FİYAT 109,99 TL

KAMİL KESKİN: FİYAT 159,99 TL

KAMİL KESKİN:FİYAT 119,99 TL

Achromin leke kremi ne işe yarar? Achromin leke kremi nasıl kullanılır?

İLİŞKİLİ HABER

Achromin leke kremi ne işe yarar? Achromin leke kremi nasıl kullanılır?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0