Kaftan elbise nedir? Kaftan elbiseler nasıl kombinlenir? En güzel kaftan elbise modelleri

Uzun ya da yarım kollu, mini veya maksi boylarda karşımıza çıkan kaftan elbiseler bu sezon oldukça beğeniliyor. Sokak stilinde de karşımıza çıkan kaftan elbiselerden tarzınıza en uygun kaftan elbiseyi seçin! Peki Kaftan elbise nedir, kaftan elbiseler nasıl kombinlenir? En güzel kaftan elbise modellerini sizler için hazırladık. Haberimizin içeriğine göz atmayı unutmayın.

Kaftan elbise modelleri Doğu kültürüyle bağdaştırılan ve sınırları aşarak dünyanın dört bir yanına yayılan bohem tarzda karşımıza çıkan elbise modelleridir. 2021 yaz sezonunda tasarımcılar bu parçaları farklı renk ve desenlerde koleksiyonlarında yer aldı. Bohem stili benimseyen moda severler de kaftanları keyifle dolaplarına katıyor. Dökümlü kumaşlarıyla vücudunuzu sıcak havalarda bunaltmayacak, rahatça hareket edebileceğiniz bu şık parçalar artık sizin de dolabınızda yer almalı! Gardıropların yıldız parçası olan kaftanlar ile çabasız şıklığı yakalayabilir, hem gündüz hem gece şıklığınızla görenleri kendinize hayran bırakabilirsiniz. 

Bohem ne demek, bohem tarz nedir? Bohem giyim tarzı nasıl yapılır?İLİŞKİLİ HABERBohem ne demek, bohem tarz nedir? Bohem giyim tarzı nasıl yapılır?

kaftan elbise modelleri

kaftan elbise modelleri

OYSHO- MARA HOFFMAN- H&M

KAFTAN ELBİSELER NASIL KOMBİNLENİR?

Eğer siz de bohem stili beğeniyorsanız bu kaftan elbise modellerini kombinlerken dikkat etmeniz gereken birkaç detay bulunuyor. Deri veya hasır sandaletler, topuklu espadriller, nötr tonlarda terlikler kaftan elbise modellerine ve sıcak mevsimlere kolayca uyum sağlayan ayakkabı seçenekleri!

YARGICI- TORY BURCH

Kaftan elbiselere uyumlu olacak takılarda öncelikli olarak tahta boncuklar, kalın ahşap bileklikler, cam boncuklar ya da doğal taşlardan yapılmış olan her aksesuar kullanılabilir. Ayrıca gold halka küpeler de bu stile bambaşka bir modernlik katıyor.

MANGO- PULL&BEAR- MİRTH

Günlük stilinizden plaj kombinlerinize, dilediğiniz zaman bahar ve yaz aylarında kurtarıcınız bu sezondan edinebileceğiniz farklı çeşitlerde kaftan elbise modelleri bulunuyor.

ZARA- FRANCES VALENTİNE- ANCİENT KALLOS

Özellikle krem ve bej renklerindeki kaftan elbiselerin kurtarıcı görev gördüğü kesin! Zarif ve zengin bir görünüm yaratan bu renk, her ten ve saç rengine de yakışıyor.

LCWAİKİKİ- MASSİMO DUTTİ

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0