Yaz mevsiminde enerjinizi yükseltecek birbirinden güzel kombin önerileri!

Yaz mevsiminde ortaya çıkan bu yeni akımı keşfetmeye hazır mısınız? Sıcak yaz günlerinde hem şık hem de rahat bir stil yakalamak istiyorsanız size yaz aylarında yapabileceğiniz kombin önerilerinde bulunduk. İşte moda tasarımcıları tarafından bir araya getirilen sıcak tonların beyaz ve altın ile muhteşem buluşan en güzel kombin önerileri...

2021 yaz sezonunun olmazsa olmazı sıcak tonların beyaz ve altın ile yakaladığı uyum, kaliteli kumaşlar ve farklı dokularla muhteşem bir görüntü çıkarıyor. Kadınlar tarafından çok beğenilecek bu tonlarla şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Grafik oyunlarının ön planda olduğu desenler ve pileli tonlar arasına gizlenmiş turuncular ile enerjik bir anlatım yakalayan tasarımlar, detaylara önem veren kadınların tercihi olmaya aday görünüyor. Kombin tamamlayıcı olan aksesuarlar, 70'lerin ikonik çizgisel ruhunu daha iyi bir dünya için doğa dostu seçenekleri ile sahillerin vazgeçilmezi haline getiriyor. 

2021 yazlık tişört modelleri neler! En güzel kadın tişört modelleri ve fiyatlarıİLİŞKİLİ HABER2021 yazlık tişört modelleri neler! En güzel kadın tişört modelleri ve fiyatları

EN GÜZEL YAZ KOMBİN ÖNERİLERİ

Sezonun gözdesi canlı renklerin cesurca kullanıldığı uğurlu hayvan motifli takılar, günlük hayatta da rahatlıkla kullanılabilecek oversize tasarımlar ile sportif ve şık kombinler olurken değişik tasarım objelere de şimdiden evinizde yer açmaya başlayabilirsiniz. 

Geride iz bırakacak yaz kokusuna hala karar veremeyenler için bergamot ve amber notalarıyla tercih edebilirsiniz. 

Sıcak havalarda giyebileceğiniz tiril tiril elbiseleri mini çantalarla kombinleyerek stilinize tamamlayabilirsiniz. 

Renkli kıyafetler tercih ederken ayakkabı uyumluluğunu sade bir yazlık ayakkabıyla kombinleyerek şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. 

Enerjinizi yükseltecek bu kombinleri tamamlarken kullanacağınız parçalara göre ofis şıklığı ve sokak şıklığı elde edebilirsiniz. 

Bepanthen krem ne işe yarar? Bepanthen nasıl kullanılır? Tüy çıkarır mı?

İLİŞKİLİ HABER

Bepanthen krem ne işe yarar? Bepanthen nasıl kullanılır? Tüy çıkarır mı?
2021 düğün trendlerinde neler var? 2021 düğün dekorasyon trendleri

İLİŞKİLİ HABER

2021 düğün trendlerinde neler var? 2021 düğün dekorasyon trendleri
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0