2021 düğün trendlerinde neler var? 2021 düğün dekorasyon trendleri

2021 yılının düğün dekorasyon trendleri belli oldu. Pandemi sebebiyle çoğunluğu 2021'e ertelenen düğünler için bu sene açık alan seçenekleri ön planda duruyor. Gelin ve damat adayları düğünlerini açık alanda yapmayı tercih ediyorlar. Peki 2021 düğün ve düğün dekorasyonu trendlerinde neler yer alıyor? Sizler için detaylı bir şekilde listeledik.

2021 yılı trendlerinde, var olan tüm klasik düğün algısı kırılıyor. Bunun en büyük nedeni pandemi sebebiyle kısıtlı bir şekilde yapılan düğün ve nikahlar olarak gösteriliyor. Aşı kullanımının başlamasıyla birlikte yaza doğru kısıtlamalar konusunda esnetmeye gidileceğini umutla bekleyen gelin ve damatlar, açık alan düğünleri daha çok istiyorlar. Bu sebeple de kır düğünleri trendler arasına yerleşmiş durumda. Daha samimi ve rahat bir ortamın oluşturulmasının hedeflendiği 2021 düğünlerinde bu algıdan dekorasyon da nasibini alıyor. Her koşul dikkate alınarak az katılımlı düğün fikriyle hazırlanan ilk etap organizasyon şemalarına da butik düğün adı veriliyor. Bu sayede hayatımıza yeni bir tanım da dahil olmuş oluyor. Bu sezonla birlikte düğünler hafta sonu olur algısı da tümüyle ortadan kalktı. Artık çiftler düğünlerini özellikle hafta sonu yapmak istemiyorlar ve hafta içini de değerlendiriyorlar. Korona önlemleri kapsamında var olan davetli sınırlaması nedeniyle de daha sade düğünleri tercih ediyorlar.

Düğün salonları açıldı mı, ne zaman açılacak? Düğünler ne zaman yapılacak?İLİŞKİLİ HABERDüğün salonları açıldı mı, ne zaman açılacak? Düğünler ne zaman yapılacak?

  • Az davetli ile yapılan düğünler için canlı yayın seçeneği bu senenin trendleri arasında yer alıyor.
     
  • Davete katılamayan konuklar için ortamdan canlı yayın yapılıyor.
     
  • Bu etkinlikler ayrıca sezonluk düğün paketlerinin içerisinde de yer alabiliyor.
     

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR DÜĞÜN

Masalarda çiçek kullanımı yıllardır var olan dekorasyon tarzlarından. Ancak 2021 yılı için, doğayı düğünün başrol konuğu olarak yaygın kullanımı ön planda duruyor olacak. Masalarda çiçek kullanımı haricinde nikah şekerlerinde de artık çiçek ya da fidan hediye ediliyor. 

HERKESİN DEĞİL BİREYİN İSTEDİĞİ 

Butik düğün kavramının ortaya çıkmasıyla birlikte alışılagelmiş düğün parçalarında da değişikliğe gidilmeye başlandı. Bunların başında ikram edilen yiyecek ve içecekler bulunuyor. Artık gösteriş ve büyük parçalar yerine daha minimal ve sade tasarımlı pasta ve ikramlık tercih ediliyor.

Düğünlerin var olan tasarım algılarının dışına çıkılıyor ve kişilerin zevklerine özel tasarımlar uygulanıyor. Böylelikle kişiye özel ve samimi bir düğün yapılmış oluyor.

RAHATLIK ÖN PLANDA

Yeni düğünler için şıklık elbet önemli ancak rahatlık şıklığa kıyasla bir adım daha önde duruyor. Samimi bir ortam oluşturulması için masa ve sandalyelerde davetlileri rahat hissettirecek seçimlerde bulunuluyor. 

Ayrıca yürüyüş yolu ve hava karardığında bakış açısı konusunda kişileri yorup zorlamayacak seçimler yapılıyor. Led aydınlatmalar, yürümeyi zorlaştırmayan yürüyüş halısı ve göz yormayan aksesuar seçimleri, bunlar arasında bulunuyor.

DÜĞÜNLERİN RENGİ SARI

Dekorasyonda bu senenin rengi ise gri ve sarı oluyor. Her senenin trend rengini belirleyen Pantone Renk Enstitüsü tarafından belirlenen gri ve sarı, 2021 düğünlerinde de en çok kullanılacak olan renk oluyor.

Bepanthen krem ne işe yarar? Bepanthen nasıl kullanılır? Tüy çıkarır mı?

İLİŞKİLİ HABER

Bepanthen krem ne işe yarar? Bepanthen nasıl kullanılır? Tüy çıkarır mı?
Günlerdir kolunda bandaj olan Müge Anlı, nedenini anlattı: Zeynep Ergül...

İLİŞKİLİ HABER

Günlerdir kolunda bandaj olan Müge Anlı, nedenini anlattı: Zeynep Ergül...
Lohusa Hatun Türbesi nerede ve nasıl gidilir? Lohusa Hatun Türbesi hikayesi

İLİŞKİLİ HABER

Lohusa Hatun Türbesi nerede ve nasıl gidilir? Lohusa Hatun Türbesi hikayesi
Yaz mevsiminde enerjinizi yükseltecek birbirinden güzel kombin önerileri!

İLİŞKİLİ HABER

Yaz mevsiminde enerjinizi yükseltecek birbirinden güzel kombin önerileri!

BİR YORUM YAPIN 0