Düğün salonları açıldı mı, ne zaman açılacak? Düğünler ne zaman yapılacak?

Kademeli Normalleşme ile birlikte yanıtı en çok merak edilen sorulardan biri düğün salonlarının açık olup olmadığı ve Haziran ayında düğün, nişan vb. etkinliklerin yapılıp yapılamayacağı. Peki 2021 normalleşme takvimine göre düğünler ne zaman başlayacak ve düğünler, nişanlar Haziran'da serbest olacak mı? Detaylar haberimizde.

17 Mayıs'ta başlayan ve 1 Haziran'a kadar sürecek olan Kademeli Normalleşme süreci sonrası yaşanacak normalleşme, vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, son gerçekleşen kabine toplantısı sonrası yapmış olduğu açıklamada, 'Önümüzdeki günlerdeki gelişmelere göre milletimizle paylaşacağız. Vaka sayılarını daha da aşağıya çekmek için milletimizin kademeli normalleşme döneminin kurallarına uymasını istiyoruz. Riskli grupların tamamının aşılanması için çalışıyoruz. Belirlenen tedbirler insanlarımıza eziyet olsun diye değil bu sancılı dönemi geride bırakmak için milletimizin önüne konmaktadır.' ifadelerini kullandı. Evlenecek ya da nişanlanacak çiftler de, düğün sezonu olan Haziran ayında düğün/nişan yapıp yapamayacaklarının yanıtını arıyorlar. İşte tüm gelişmeler...

Seyahat yasağı var mı? Özel araçla seyahate çıkılabiliyor muİLİŞKİLİ HABERSeyahat yasağı var mı? Özel araçla seyahate çıkılabiliyor mu

HAZİRAN'DA DÜĞÜNLER YAPILABİLECEK Mİ?

İçişleri Bakanlığı'nın yayımlamış olduğu genelde, 'Evlendirme işlemlerinin gerçekleştirilmesine devam edilmekle birlikte halen uygulanmakta olan nikah ve nikah merasimi şeklindeki düğünler ile nişan ve kına gibi etkinliklerin yapılmaması uygulamasına, 1 Haziran 2021 tarihine kadar devam edilmesi' kararı alındığı yer aldı.

DÜĞÜN SALONLARI AÇILMA TARİHİ NE ZAMAN?

İçişleri Bakanlığı'nın 81 il valiliğine göndermiş olduğu Kademeli Normalleşme Tedbirleri adlı genelgeye göre;

- 17 Mayıs Pazartesi 2021 saat 05.00'ten başlayan Kademeli Normalleşme Dönemi tedbirleri, 1 Haziran Salı günü sabah saat 05.00'e kadar uygulanacak.

- Bu tarihe kadar düğün, nişan, nikah vb. etkinler gerçekleştirilemeyecek.

- Haziran ayında düğünlerin, nişanların ve nikahların gerçekleştirilip gerçekleştirilemeyeceği henüz belli değil.

Yeni evlenenler için yatak odası dekorasyonu önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Yeni evlenenler için yatak odası dekorasyonu önerileri
Begonvil çiçeği bakımı ve sulaması nasıl yapılır? Begonvil çiçeği özellikleri nelerdir

İLİŞKİLİ HABER

Begonvil çiçeği bakımı ve sulaması nasıl yapılır? Begonvil çiçeği özellikleri nelerdir

BİR YORUM YAPIN 0