Seyahat yasağı var mı? Özel araçla seyahate çıkılabiliyor mu

Koronavirüs salgınında Kademeli Normalleşme Süreci başladı. Vatandaşlar da bu süreçte özel araçla il dışına çıkmak yasak mıdır sorusunun yanıtını araştırmaya başladılar. Peki şehirler arası seyahat kısıtlaması var mı? Özel araçla il dışına çıkmak yasak mı? Merak edilen soruların yanıtları haberimizde.

Koronavirüs vakalarında tam kapanma sonrası günlük vaka sayısı 10 binlere düştü. 17 Mayıs tarihinden 1 Haziran tarihine kadar da Kademeli Normalleşme Süreci uygulanacak. Kademeli Normalleşme Süreci'nde seyahat yasaklarında da güncellemeye gidildi. Vatandaşlar ise özel araçla seyahatler konusunda son durumu öğrenmek için araştırmalar yapıyorlar. Seyahat yasakları, özel araçla seyahat kuralları hakkında güncel bilgilere haberimizde yer verdik.

ÖZEL ARAÇLA SEYAHAT SEYAHAT YASAĞI VAR MI?

Özel araçla seyahat yasağı var mı?

Özel araçla seyahat yasağı var mı?

Şehirler arası seyahat yasak mı? Şehirler arası seyahat yasağı kalkan illerİLİŞKİLİ HABERŞehirler arası seyahat yasak mı? Şehirler arası seyahat yasağı kalkan iller

Yeni dönemde hafta içi akşam saat 21.00 ile sabah saat 04.00 arasında sokak yasağı uygulanacak. Hafta sonu ise Cuma akşam 21.00'de başlayacak ve Pazartesi sabah saat 05.00'e kadar sokak yasağı uygulanacak.

Sokağa çıkma yasağının olduğu saatlerde sokak yasağı uygulanacak. Toplu ulaşım araçları otobüs, tren ve uçaklarda ise seyahat izin belgesi istenmeyecek

BİR YORUM YAPIN 0