Bu yazın 6 favori rengi belli oldu! 2022 Yaz sezonu moda olan renkler hangisi?

Sıcak yaz günlerinde ışıl ışıl olmak ve canlı renklerle güne başlamak isterseniz gardırobunuzda bu renklere yer vermeniz gerekiyor. Gelin hep birlikte yazın 6 favori rengine göz atalım.

Yeni ve özgürlükçü renklerle sevilen tonları bir arada bulabileceğimiz 2022 yaz paletinde doğaya dönük bir tavırla nötr yaklaşım ortaya konulmuş. Geçtiğimiz yıllara göre renklere parlaklık katılarak göz alıcı bir canlılık kazandırılmış. Bu yıl Pantone, 2021 yılına benzer olarak sadeliği temsil eden pastel tonlarından vazgeçmedi. Bu durum da moda tasarımcıların işine geldi. Bubblegum (sakız rengi), Popcorn (patlamış mısır), Super Sonic (süper sonik), Cascade (çağlayan), Corall Rose (mercan gülü) renkleriyle bu yaz oluşturalbilecek tüm kombinler sokak stillerinde çok konuşulacak. Hem sportif hem de şık etek ve elbiselerde gözler önüne serilen bu renkler kadınların vazgeçilmezi olacak. İşte 2022 yaz sezonunda öne çıkan 5 renk...

2022 YAZINA DAMGASINI VURACAK 5 RENK

  • Sakız Rengi (Bubblegum);

Sakız Rengi

Sakız Rengi

Bu sıcak ayları 2022'nin en etkili renklerinden biriyle geçirebiliriz. Pozitif duyguları içinde barındıran renk skalasında çarpıcı olmasıyla bilinen bubblegum rengine her kesime hitap eden parçalarda da rastlayabiliriz.

Bubblegum

Bubblegum

Mağaza vitrinlerinden inmeyen bubblegum, geçtiğimiz yıllara göre ışıltı bir tonla sokaklara hükmediyor.

  • Patlamış Mısır (Popcorn);

Patlamış Mısır

Patlamış Mısır

2022 yılının rengi Very Peri! 2022İLİŞKİLİ HABER2022 yılının rengi Very Peri! 2022'ye ilham veren renk Very Peri...

Sade ve neşeli havasıyla karşımıza çıkan patlamış mısır rengi, normal sarıya göre daha soft bir görünüme sahip.

Popcorn

Popcorn

Buna rağmen kendini, parlak görmeye alıştığımız parlak sarıların geleneksel sıcaklığını vermekten de alıkoyamıyor. 

  • Süper Sonik (Super Sonic);

Süper Sonik

Süper Sonik

Mavi tonlarını barındıran süper sonik, çarpıcı izlenimiyle renk skalasının en enerjik renklerinden biri olmaya aday.

Super Sonic

Super Sonic

Özellikle doğa renkleri arasında sık sık gördüğümüz süper sonik tonları, geçmişten günümüze çok tanıdık geliyor.

  • Çağlayan (Cascade);

Çağlayan

Çağlayan

Bu renk moda severlere yoğun zümrüt ve badem yeşilini muazzam bir ışıltıyla sunuyor. Berrak suyun verdiği o rahatlatıcı esintisiyle soft bir yaklaşım öne sürüyor. Öte yandan dünyaca ünlü markaların koleksiyonları arasında zirveye ismini yazdırıyor.

  • Mercan Gülü (Corall Rose);

Mercan Gülü

Mercan Gülü

Her yaz sezonunda olduğu gibi çiçeksi tonlardan ilham alınarak ortaya konulmuş renkler arasında bu kez mercan gülü de var. Mercan gülü, özel buluşmalarda da sportif aktivitelerde de tercih edilebilir yumuşak ve kolay ulaşılabilir bir hava bırakıyor.

Siz de bu sıcak günlerde tatil mekanlarında, özel buluşmalarda, arkadaş ortamlarında veya da bireysel sosyal aktivitelerinizde kıyafetlerinizde 2022 yılının en güzel tonlarını tercih edebilirsiniz.

Uzmanlar uyardı: Çocuklara verilen tablet ve telefon obeziteye sebep oluyor!

İLİŞKİLİ HABER

Uzmanlar uyardı: Çocuklara verilen tablet ve telefon obeziteye sebep oluyor!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0