Kurban bayramının ikinci gününde ne giyilir? Bayramda giyilecek en güzel kombin önerileri

Çocukluğumuzda geçen bayramların tadı her ne kadar farklı olsa da günümüzde de unutulmaz ve güzel geçmesi için hazırlıklar yapmaya devam etmeliyiz. Kurban bayramını gelmesiyle birlikte çarşılarda bayramlık kıyafet alma telaşı başladı. Peki kurban bayramının ikinci gününde neler giyilir? Sizler için bayramda giyilecek en güzel ve en rahat kombin önerilerini araştırdık. Gelin hep birlikte bakalım...

Kurban bayramı son birkaç sene olduğu gibi bu senede yaz dönemine denk geliyor. Kurban bayramında kimi tatile kimi memlekete gitme hazırlıkları yaparken bayramlık kıyafet telaşı da başladı. En sıcak yaz günlerinde gelen bayramda sizi yakmayacak pamuklu kıyafetler seçmeniz çok önemlidir. Hem rahat hem de şık kıyafet isterseniz 2021 yaz döneminde en çok trend olan uçuş uçuş elbiseleri, ikili takımları ve tulum modelleri tercih edebilirsiniz. Birçok farklı renk seçeneği bulunan bu kıyafetlerde daha çok renkli ve yaz mevsimine uygun olanları satın alabilirsiniz. İşte bayramın ikinci günü tercih edeceğiniz en güzel kombin önerileriyle karşınızdayız...

Kurban bayramında giyebileceğiniz kombin önerileriİLİŞKİLİ HABERKurban bayramında giyebileceğiniz kombin önerileri

KURBAN BAYRAMI İKİNCİ GÜNÜ KOMBİN ÖNERİLERİ

en güzel bayram kombinleri

en güzel bayram kombinleri

Aile ve akraba ziyaretlerinde etek-bluz kombinleri ya da rahat ama şık pantolon ve bluz ya da gömlekler tercih edebilirsiniz.

 
kurban bayramı ikinci günü kombin önerileri

kurban bayramı ikinci günü kombin önerileri

Her rengi olan ve her vücuda uyum sağlayan tulum modellerini giyebilir. En çok beğenilen renkleri arasında kiremit rengi ve yeşil rengidir. Spor şıklığı için altına spor bir ayakkabı giyebilir daha şık bir stil oluşturmak isterseniz topuklu açık bir ayakkabı tercih edebilirsiniz.

en şık bayram kıyafetleri

en şık bayram kıyafetleri

Bayramda rahatlığı seven hanımların en çok tercih ettiği kombin jean gömlek ikilisidir. Sizde sevdiğiniz renkte olan gömleğin altına bir jean giyerek bayramda muhteşem görünebilirsiniz.

Tesettürlü kadınların vazgeçemediği kombinlerde biride bu ikili takımlardır. Sizde ten renginize en çok yakışan renkte olan etek gömlek ikilisini alarak kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Son dönemde en çok beğenilen pantolonlardan olan yırtık paça jeanler her kadının dolabında bulunması gereken parçalardan biri. Yırtık görünümüyle cool bir görünüm oluşturan jean pantolonu beyaz gömlekle kombinleyebilir ya da tişört ile tamamlayabilirsiniz.

En etkili ve en iyi güneş kremleri 2021

İLİŞKİLİ HABER

En etkili ve en iyi güneş kremleri 2021
2021 cüzdan trendleri neler? En güzel kadın cüzdan modelleri ve fiyatları

İLİŞKİLİ HABER

2021 cüzdan trendleri neler? En güzel kadın cüzdan modelleri ve fiyatları
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

M. Engin Karatay 2 yıl önce

Vay ne kadar önemli bir haber yaaawww