Kurban bayramında giyebileceğiniz kombin önerileri

Yaz mevsimine denk gelen Kurban bayramında tatlı güzel telaşlar yaşanır. Sevdiklerimizle geçireceğimiz bu bayramda sıcak yaz günlerine uygun olarak kombin yapmanın püf noktalarını sizlerle paylaşacağız. Hem rahat hem de şık olmak için en çok tercih edilen kombinler neler? İşte kurban bayramında giyebileceğiniz bazı kombin modelleri...

Temmuz ayına denk gelen Kurban bayramıyla birlikte en yeni kıyafetleri seçmenin vakti geldi. Sevdiklerimizle hasret gidermek bayramı unutulmaz geçirmek için hep bir arada olacağınız kurban bayramında güzel görünmek için hazırlayacağınız kombinler çok önemlidir. Giyeceğiniz kıyafetlerin aksesuarlarla uyumunu sağlamak için dikkat etmeniz  gereken bazı püf noktaları bulunuyor. Kurban Bayramı'nda uyumlu bir şıklık sağlayabilirsiniz. Kurban Bayram'ı boyunca kendinize has bir tarz oluşturmanızı sağlayacak kombin önerilerine sizler için hazırladık.

2021 en şık kadın gözlük modelleri neler? En güzel kadın güneş gözlüğü modelleri ve fiyatlarıİLİŞKİLİ HABER2021 en şık kadın gözlük modelleri neler? En güzel kadın güneş gözlüğü modelleri ve fiyatları

EN GÜZEL KURBAN BAYRAMI KOMBİN ÖNERİLERİ

en güzel kurban bayramı kombin önerileri

en güzel kurban bayramı kombin önerileri

Yaptığı güzel kombinlerle adından sıkça söz ettiren fenomen Sena Sever bu defa bayramda şık ve güzel görünebilecek kombin önerilerini paylaştı. Özellikle tarçın rengi tercih eden Sever ikili yaptığı takımla ve uyumlu aksesuarlarıyla göz doldurdu. 

kurban bayramına özel kombin önerileri

kurban bayramına özel kombin önerileri

İkili tercih edeceğiniz bir kombin önerisi daha hazırladık. Gömlek ve pantolon ikilisini hasır bir çanta ile tamamlayarak bayram gününde sevdiklerinize eşlik edebilirsiniz. 

bayramlık tesettür kombin önerileri

bayramlık tesettür kombin önerileri

Sena Sever gardırobundan seçtiği su yeşili tulum şıklığı ve lila rengi etek ikilisi tesettürle bayanların çok seveceği ve görünümüyle stilini konuşturacağı türden olabilir. 

kurban bayramına uygun kombin

kurban bayramına uygun kombin

Daha çok sadelikten yana olan hanımların seveceği çiçekli etek modelini ister sade bir tişört ile kombinleyebilir ya da sade bir gömlekle kullanabilirsiniz. 

Rahatlığın ön planda olduğu bu yaz mevsiminde işlemeli olan bu elbise modelini tercih edebilirsiniz.

2021'de yılın rengi seçilen canlı sarı rengini aksesuarda seçerek bayram kombininizi tamamlayabilirsiniz. 

Tesettür giyimde en çok tercih edilen tunik gömlekleri pantolon veya etek ile kombinleyerek spor şıklığı oluşturabilirsiniz. 

Her dönem spor şıklığından vazgeçemeyen bayanlar ise beyaz ve tişört ikilisini tercih edebilir. 

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0