2021 en şık kadın gözlük modelleri neler? En güzel kadın güneş gözlüğü modelleri ve fiyatları

Her yıl yeni modelleri eklenen güneş gözlükleri kadınların olmazsa olmaz aksesuarlarının başında geliyor. Minimalist gözlüklerin ön planda olduğu bu sezonda gözlük alırken ilk dikkat edilmesi gereken şeylerden biri yüze yakışıp yakışmadığıdır. Peki, 2021 en şık kadın gözlük modelleri neler? En güzel kadın güneş gözlüğü modelleri ve fiyatlarını sizler için derledik...

2021 güneş gözlükleri yaz sezonunda dışarıya çıkarken güneşin zararlı ışınlarına karşı koruyucu görev üstlenen bir üründür. Gözlük modellerinde öne çıkan modeller kare, oval kesim ince çerçeveli gözlükler yer alıyor. Birçok ünlü markaya ait farklı renk ve tarzda gözlük modelleri bulunuyor. Özellikle bu sezon favori olan gözlük modellerinin başında rayban Unisex güneş gözlüğü geliyor. Gözlük seçerken kalitesinin yanı sıra aynı zamanda yüz şekline göre yakışıp yakışmadığına bakılarak seçilmesi gerekiyor. Özellikle göz hassasiyeti bulunan kişilerin ucuz ve kalitesiz gözlük modelleri yerine zararlı güneş ışığına karşı etkili olan gözlükleri tercih etmesi gerekiyor. Gelin hep birlikte 2021 yaz sezonunda en çok beğenilen gözlük modellerini inceleyelim...

Shopper çanta nedir? 2021 En güzel shopper çanta modelleri ve fiyatlarıİLİŞKİLİ HABERShopper çanta nedir? 2021 En güzel shopper çanta modelleri ve fiyatları

2021 EN TREND KADIN GÜNEŞ GÖZLÜK MODELLERİ VE FİYATLARI

Ray-Ban Unisex Güneş Gözlüğü TRENDYOL FİYAT 590,54 TL

OVAL YÜZ

Oval yüze hemen her çerçeve uyar. Yumuşak köşeleri olan ve şakağa doğru yükselen kare şeklinde çerçeveler oval yüzlere özellikle yakışır.

Dieh Leopard Güneş Gözlüğü TRENDYOL FİYAT 127 TL

YUVARLAK YÜZ

Çerçevelerin yüzü daha uzun ve ince göstermesi gerekir. Genel anlamda aranması gereken yüzün en geniş kısmına eşit veya çok az daha geniş çerçevelerdir.

Bilge Karga Kadın Amora Leopard Güneş Gözlüğü TRENDYOL FİYAT 127,33 TL

KARE YÜZ

Bu tip yüzde kuvvetli bir çene çizgisi, geniş bir alın ve elmacık kemikleri bulunur. Köşeleri yumuşatmak için yumuşak, kıvrımlı çerçeveler seçilerek yüze anlam verilebilir. Klasik oval çerçeveler de bu yüz tipine yakışır.

Michael Kors Kadın Güneş Gözlüğü TRENDYOL FİYAT 742,50 TL

UZUN YÜZ

Yüzün en geniş yerinden daha geniş olmayan bir çerçeveyle yüzün olduğundan daha geniş ve kısa görünmesi sağlanabilir. Bu tip yüzde yuvarlak ve kare çerçeveler çok başarılıdır. 

Ray-Ban Kadın Güneş Gözlüğü TRENDYOL FİYAT 531,99 TL

ÜÇGEN YÜZ

Göz bölgesi vurgulanarak yüzün alt kısmındaki vurgu azaltılmalıdır. Şakağa doğru sivrilen çerçeveler bu dengeyi sağlamakta yardımcı olabilir. 

Dolce Gabbana Kadın gözlük ATASUN OPTİK FİYAT 1.140,00 TL

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0