Tesettürlü mayo alınca nelere dikkat edilmeli? Tesettür mayolarda muhteşem tasarımlar

Yaz ayları denilince akla ilk gelen havuz ve denizlerde yüzmektir. Ancak tesettürlüler için bu durum biraz daha zor bir hale geliyor. Bunun için ise markalar yeni yeni ürünler tasarlıyor. Yüzmenin keyfini çıkarmak için tasarlanan tesettür mayolarıyla sahil şıklığınıza devam edebilirsiniz. İşte Tesettür mayolarda muhteşem tasarımlar

Tatil denilince akla ilk gelen güneş, sahil, kum ve deniz algısı eşittir mayodur. Markalar son bir kaç yıldır. Tesettürlü mayolar üzerine yoğunlaştı. Kapalı formda hazırlanan mayoların kumaşı önemlidir. BU yüzden piyasada birçok alanda tesettürlü ya da kapalı mayo bulunsa da hepsi aynı rahatlığı şıklığı ve işlevselliği karşılayamıyor. Bu yüzden tesettürlü mayo alınca bazı hususlara dikkat edilmelidir.

suud collection mayo

suud collection mayo

SUUD COLLECTİON MAYO: 149,90 TL

TESETTÜRLÜ MAYO ALINCA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

  • - Kumaşın türü önemlidir. Su tutmayan ve suda kabarmayan kumaş olması gerekir. Ayrıca naylon içeren kumaş kesinlikle kullanılmamalı. 
  • - Tesettürlü biri için mutlaka bedeninde bir beden büyük alması gerekir. Aksi halde suyla bedene yapışma ihtimali var.
  • - Tesettürlü mayoda vücuda oturan üstler yerine daha geniş ve kalıp tercih edilmeli.
  • - Bone ayrı şal ayrı konsept yerine Suus Collection ve Nıke gibi markaların ürettiği boyan kadar her yeri kapatan bone alınmalı. 
  • - Dikkat çekmeyen renkleri gardırobunuz için seçiniz. 

suud collestion mayo

suud collestion mayo

TESTTÜR MAYO BASİC: 89,90 TL

TESETTÜR MAYOLARDA MUHTEŞEM TASARIMLAR

Tesettürlü sporcuların başarısından sonra dünyaca ünlü moda markası olan Nıke bile kapalı mayo üretimine geçti. Güzel tasarımlara imza atan Nıke gibi hem sporcu hem de günlük yaşamda kullanılacak tasarımlara imza atan marka Suud Collection oldu. Tabi bununla beraber birçok marka yeni tasarımlar çıkardı. Ancak sizler için Suud Collestion'un tasarladıklarını inceledik. Vücuda yapışan model ve kumaştan ziyade geniş ancak rahat kumaşlarla sahil şıklığınızı artıracak tasarımlara imza atıldı. Sudan sonra vücut hatlarının belli olmaması için kemerli spor yelek sayesinde rahatlığınızı artırır. 

suud collestion mayo

suud collestion mayo

SUUD COLLECTİON 139,90 TL

KEMER: 29,90 TL

suud collection mayo

suud collection mayo

SUUD COLLECTİON BOL PAÇA PANTOLON: 119,90 TL

Suya dayanıklı maskara nedir? Suya dayanıklı en iyi maskaralar 2021

İLİŞKİLİ HABER

Suya dayanıklı maskara nedir? Suya dayanıklı en iyi maskaralar 2021
İtalya'nın göz bebeği Bologna'da gezilecek yerler nerelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

İtalya'nın göz bebeği Bologna'da gezilecek yerler nerelerdir?

BİR YORUM YAPIN 1

Zeyid 2 yıl önce

elmas