2021-2022 Trençkot modelleri ve fiyatları

Sonbaharın en fazla tercih edilen parçalarından biri olan trençkotlar yeniden gardıroplardaki yerini aldı. Markalarında vitrinlere ekledikleri trençkotlar, hafif soğuyan havaların yanı sıra sonbahar kombinlerinin kurtarıcı parçası oldu. 2021-2022 Trençkot modelleri ve fiyatları

Serin havaların en çok tercih edilen parçası olan trençkotlardaki yeni renkler ve tasarımlarda pandeminin neden olduğu moda anlayışı yer aldı. Salaş giyim son bir yıldır moda olarak kullanan tasarımcılar trençkotlarda da bu ayrıntıya yer verdi. İnce kumaşıyla soğuk havalarda sıcaklığı artırmadan sizi saran trençkotları markalarda radara aldı.

trençkot modelleri

trençkot modelleri

Bu mevsimde en çok alınan parçalardan biri olduğu için detaylarda özellikle toka ve kemerlerin olmasından ziyade düğme detayları oversıze kesim ve boylarındaki uzunluklarda dikkatlerden kaçmadı.

trençkotlar

trençkotlar

SUUD COLLECTİON TRENÇKOT: 269,90 TL

SUUD COLLECTİON TRENÇKOT: 219,90 TL

SUUD COLLECTİON TRENÇKOT: 199,90 TL

Pantolon etek üstüne rahatlıkla tercih edilebilen parçalarda bu sezon spor ağırlıkta. Özel davetler için parlak yapılan trençkotlar da sadelik ön planda yer aldı. 

trençkot modelleri

trençkot modelleri

2021'in en konforlu yatak modelleri ve fiyatları!

İLİŞKİLİ HABER

2021'in en konforlu yatak modelleri ve fiyatları!

BİR YORUM YAPIN 4

ayça 2 yıl önce

TÜM bu tür tesettür e benzeyen yada o amaçlı kullanılan giysilerde 50 lira maliyet yokken uçuk paralar ,insanları zorla açık gezmeye hani üşünmese kışında yaz giysileriyle dolaşmaya mahkum edecekler

Toplam 1 beğeni

melih şeker 2 yıl önce

Bu, çocuklara Allah'ı anlatma yazısı değil reklam programları. Siz reklamlarınıza niçin Allah'ı ve çocukları alet ediyorsunuz?

Toplam 1 beğeni

vehbi sağlam 2 yıl önce

Bizde bumları giyecek hanım YOK

Toplam 1 beğeni

Ahmet oğuz 2 yıl önce

Belki giydirecek bonkör iyi bi adam yoktur

Toplam 0 Beğeni