2021 yılında en çok tercih edilen çanta modelleri

Kombinlerin en vazgeçilmez parçası olan çantalar farklı modellerle 2021 yılının sonbahar kış modasına damga vuracağa benziyor. İki yıldır hayatımıza giren küçük çantalar ya da cüzdan boy çantalar artık hem şık hem de spor tasarımlarla askınızdaki yerini almaya başlamalı. Çünkü son yılın en trend kullanışlı çantaları oldu. İşte 2021 yılında en çok tercih edilen çanta modelleri

Elbiselerdeki rahatlık arttı çantalarda ise minimalist tasarımlar geldi. Pandemi moda anlayışımızı neredeyse tamamen değiştirdi. Sırt, kol omuz çantası derken şimdi de yandan takmalı ve cüzdan boy askılı çantalar üretildi. Bu çanta modelleri az eşya taşıma alışkanlığını da beraberinde getirdi. Okul yıllarında alışkanlık haline gelen sırt çanta modelleri artık seyahatlerde daha çok kullanılıyor. Günlükte ise bez çantalar en çok tercihler arasında yer aldı.

bez çanta modelleri

bez çanta modelleri

Her kadının olmazsa olmaz aksesuarı olan çanta modellerindeki bu değişim kombinlere de yansıdı.

2021 çanta modelleri

2021 çanta modelleri

Şık ve spor karışımı olan kombinlere tamamlayıcı omuz çanta modelleri geldi. Bu tasarım modellerinde adeta mağazalar birbiriyle yarış haline geldi.

2021 çanta modelleri

2021 çanta modelleri

Zincirli askılar abiye ve takım gibi kıyafetlerde kullanılırken, şimdiler de ise sweat ve kot pantolon kombinlerinde tercih ediliyor.

2021 çanta modelleri

2021 çanta modelleri

Büyük çantalar ise günlük hayatta neredeyse hiç kullanılmamaya başladı. Bebekli annelerin ya da seyahat esnasında kullanılır. 

BİR YORUM YAPIN 1

Ayaz 2 yıl önce

Hiç bisey