Pelin Akil'in en çok tercih ettiği kombinleri

Ünlüler arasında en sempatik ve en doğal isimlerden biri olan Pelin Akil, adeta ekran önünde büyüdü. Ancak tarzı ve kendine has giyimi hiç değişmedi. Şık davetler, günlük hayatta ve ani buluşmalarda oluşturduğu kombinlerdeki detayları sizler için radarımıza aldık. İşte Pelin Akil'in en çok tercih ettiği kombinleri

35 yaşındaki Pelin Akil, 2016 yılında kendi gibi oyuncu olan Anıl Altan ile evlendi. Sektöre tiyatro oyuncusu olarak başlayan Akil'i seyirci ilk kez TRT 1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisinde tanıdı. Seçil karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu daha sonra birçok başarılı yapımda yer aldı. Bu süreçte hamile kalan oyuncu ikizleri olacağını duyunca sektörden yaklaşık 3 yıl el ayak çekti. Eşiyle keyifli anlarını hayranlarıyla paylaşan Akil, aynı zamanda bir sosyal medya fenomeni oldu. Her alanda hayranlarının taktirini kazanan oyuncu, giyim konusunda da oldukça beğeni topluyor. Her ortama uygun hızlı kombinleriyle göz dolduran Akil'i sizler için radarımıza aldık. Gelin hep beraber Pelin Akil'in tarzına bakalım.

Güzel oyuncu Fahriye EvcenİLİŞKİLİ HABERGüzel oyuncu Fahriye Evcen'in kombinleri ve fiyatları

PELİN AKİL'İN EN ÇOK TERCİH ETTİĞİ KOMBİNLER

Anne olmadan öncede sonrada Pelin Akil'in günlük hayatta sıfır makyaj ve spor kombinler tercih ediyor. Eşiyle evlendiği ilk yıllarda çektiği videolarda da sürekli olarak spor tarzı tercih ettiği hemen hemen herkes tarafından biliniyor. Bir röportajında da doğallığı sevdiğini belirtmişti. 

pelin akil spor tercihleri

pelin akil spor tercihleri

Davetlerde kırmızı halılarda ise oldukça göz dolduran tercihlerde bulunuyor. Boşnak asılı olan oyuncu özel davetlerde genellikle siyah kıyafetleri ağırlıklı olarak kullanması dikkatimizden kaçmadı. Asil ve zarif gösteren siyah rengi hamileyken katıldığı bir davette de tercih etmişti. Bu özel günlerde genellikle kırmızı rujuyla dikkat çekiyor.

pelin akil şık giiym

pelin akil şık giiym

Arkadaş buluşmalarında ise genellikle spor ve klasiği karıştıran kendine has bir tarz çıkartır. Akil'in aksesuarda en çok tercihi genele bakıldığında saç bandanası ya da tokası oluyor. Neredeyse çok az takı kullanan oyuncuya kırmızı renk çok yakışıyor. 

pelin akil kombinleri

pelin akil kombinleri

Dizi ve filmlerinde de ortaya çıkardığı tarzı çok beğenilmişti. Son olarak yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar da dominat bir kadın karakterini oynayan oyuncu tarzıyla adete hayranlarını şaşırtmıştı. Ağır aksesuar ve kıyafetlerle bambaşka biri olan oyuncunun tamamlanan makyajı da beğeniliyordu.

pelin akilin şık kıyafetleri

pelin akilin şık kıyafetleri

Şimdilerde ise Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Isabel karakterini oynuyor. Korsan kıyafetleri ve oyunculuğuyla adeta Hollywood yıldızlarına taş çıkardı. 

pelin akil dizi kıyafetleri

pelin akil dizi kıyafetleri

Ağızda dağılan mahlepli kurabiye nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Ağızda dağılan mahlepli kurabiye nasıl yapılır?
2021 vitrin modelleri neler? En şık ve en modern vitrin dekorasyonu

İLİŞKİLİ HABER

2021 vitrin modelleri neler? En şık ve en modern vitrin dekorasyonu

BİR YORUM YAPIN 0