Cabincore trendi nedir ve Cabincore nasıl uygulanır?

2021 ve 2022 yılı sonbahar aylarının en trend parçaları gün yüzüne çıkmaya başladı. Haliyle kombin önerileri de merak ediliyor. Soğuk havaların vazgeçilmezi yumuşak ve salaş parçalar kendine cabincore trendinde fazlasıyla yer buluyor. Peki Cabincore trendi nedir ve nasıl uygulanır?

Moda dünyasının kendini bir çırpıda tüketen trendlerden olduğunu söylesek, çok da ileri gitmiş sayılmayız. Fazlasıyla kaygan zemine sahip olan bu dünyada tasarımcıların olduğu kadar, ünlülerin moda trendlerini kendi stillerine ne kadar dahil ettikleri de yayılım etkisini artırıyor. Dünyaca ünlü top modellerden şarkıcılara, oyunculardan influencer’lara kadar uzanan bu hikayede, yeni sezonda hızla yükselişe geçen cabincore trendi baş köşede yerini alıyor. Özellikle sosyal medyada kendine çabucak yer edinen cabincore trendi, yayılmacı politika izleyerek tüm dünyada etkisini gösteriyor.

PEKİ CABİNCORE TRENDİ NASIL UYGULANIR?

  • Sonbahar mevsimine çok yakışan cabincore trendi, ormana yürüyüşe çıktığınızda ya da ateşin başında kahve içerken tercih edebileceğiniz salaş parçalar bu trendin olmazsa olmazı.

Kapitone ceketler, kalın kazaklar, botlar, sweatshirt’ler ve triko takımlar bunlara örnek. Bunlar haricinde yaz aylarına damgasını vuran cottagecore ile karıştırıldığı zamanlar da olabiliyor.

  • Ancak cottagecore bol elbiseleri, nakışları ve solgun renkleri temsil ederken, cabincore sıcak, rahat ve pratik tercihlerden ibaret.

Konfor alanını maksimuma çıkaran bu yumuşak dokulu parçalar ile Cabincore trendini uygulayabilirsiniz. Takım halinde ya da tek renk kombinler yaparak stil sahibi görünümler elde edebilirsiniz.

Sonbahara ve kışa fazlasıyla yakışan toprak tonlarını tercih edebilir, hareket kabiliyetini artıran twinset ile sokak modasına yön verebilirsiniz.

Geçtiğimiz sezondan beri yükselişe geçen tüylü terliklerle ve minimal bir çanta ile tamamlayabilirsiniz. 

Düğün öncesi en etkili cilt bakımı nasıl yapılır? Pürüzsüz gelin cilt bakımı

İLİŞKİLİ HABER

Düğün öncesi en etkili cilt bakımı nasıl yapılır? Pürüzsüz gelin cilt bakımı
En güzel kapitone mont modelleri 2022

İLİŞKİLİ HABER

En güzel kapitone mont modelleri 2022
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0