En güzel kapitone mont modelleri 2022

Soğuk havanın vazgeçilmez stil dostu montlar, yeni sezonda özellikle kapitone desenlerle karşımıza çıkıyor. Peki, mont modelleri arasında seçim yaparken nelere dikkat etmek gerekiyor? Bu sorunun cevabı, işte bu yazıda sizi bekliyor!

Deriler, asimetrik detaylar, ekoseler, oversized kabanlar, dramatik kol detayları ve daha fazlası… 2021-2022 Kış Sezonu trendleri havaların hemen soğumasını istememizi sağlayacak gibi duruyor ? Her ne kadar pandemi döneminden dolayı evlerimizde daha çok vakit geçiriyor olsak da bu trendlerden rahat parçalarda etkileniyor. Kış mevsiminde bu soğuk havalarda hem şık olmak hem de üşümeden gezebilmek genelde aynı anda mümkün olmuyor. Bu kez kapitone montlar sayesinde tüm isteklerinizi karşılayabilirsiniz. Yağışlı havalarda sizi bir yandan korurken bir yandan da şık ve trend gösterecek olan mont trendlerini gelin birlikte inceleyelim.

Kapitone montlar nasıl kombinlenir? En güzel kapitone mont modelleri 2021İLİŞKİLİ HABERKapitone montlar nasıl kombinlenir? En güzel kapitone mont modelleri 2021

2021-2022 KAPİTONE MONT MODELLERİ

İster düz renk, ister rengarenk veya desenli tercih edebileceğiniz şişme montlar zaten kabarık bir görünüme sahip olduğu için altına boru paça pantolonlarla tercih etmek çok faydalı olacaktır.

Vücut tipine göre kaban nasıl seçilir? Mont modelleri vücut şekline göre nasıl seçilirİLİŞKİLİ HABERVücut tipine göre kaban nasıl seçilir? Mont modelleri vücut şekline göre nasıl seçilir

Mevsim geçişlerinde ve kış aylarında olmazsa olmaz kıyafetlerin başında gelen mont, hem sunulduğu alışveriş sitesi hem de çeşitleri bakımından geniş bir yelpazede sunulduğundan tüketicilerin karar verme süreçleri zorlaşabiliyor. Mevsimlik mont seçiminde kişisel tercihlerin de öncesinde beden ölçülerini ve su geçirmez mont gibi mont özelliklerini göz önünde bulundurmak gerekiyor.

En güzel şişme mont modelleri! 2021 en çok tercih edilen şişme mont modelleriİLİŞKİLİ HABEREn güzel şişme mont modelleri! 2021 en çok tercih edilen şişme mont modelleri

Mont modelleri soğuk kış ayalarında şıklığın tamamlayıcısı oluyor. Montun tarza uyum sağlaması ve sıcak tutması kadar bedene uyum sağlaması gerekiyor.

Kumaş ince bile olsa astarının kalın olması ve rüzgâr geçirmemesi aynı zamanda da terletmemesi gerekiyor. Duruşun iyi olması için montun vücut ölçülerine uyumlu olması da önem taşıyor.

Cabincore trendi nedir ve Cabincore nasıl uygulanır?

İLİŞKİLİ HABER

Cabincore trendi nedir ve Cabincore nasıl uygulanır?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0