Sezonun en şık jile modelleri hangisi? Tesettür modasında jile modelleri 2021

Tek parçada rahatlık denilince akla gelen jile modelleri ile şıklığı nasıl üst seviyelere taşıyacağınıza dair fikirleri birlikte incelemeye var mısınız? Sezonun en şık modelleri ve bu modellerle naif kombinler için kombin önerileri…

Tesettür modasının en yeni ürünlerinden biri olan jileler gardroplarda yerini almaya devam ediyor. Vitrinlerde sıkça gördüğümüz jileler sizin de vazgeçilmeziniz olacak. Özellikle ekose tarzda olan jileler uzun çizme ve şifon şallarla kombinlemenin tam zamanı. Sonbahar ve kış aylarına yakışan jile; kimi bol kalıplarıyla oversize duruyor  kimi çiçekli baskılarıyla tesettür kombinlere enerji saçıyor. Genç dolapların kurtarıcısı olan bu parçalar, her stile uyarlanabilir yönüyle de radarımıza takıldı. 

Normcore Antrasit Belle Jile

Normcore Antrasit Belle Jile

Jile içine ne giyilmeli; Slim fit gömlek veya ince bady modelleri arasından seçimler yaparak jile içinde kullanabilirsiniz. Özel davetlerde, ofiste, arkadaş toplantılarında ise jile üstüne trençkot alarak şıklığınızı artırabilirsiniz. Jile aksesuarı olarak eşarp veya kemer kullanabilirsiniz.

Mizalle Su Yeşili Jile

Mizalle Su Yeşili Jile

Tesettür jile kombinlerinde spor ve modern kombinler yapabilirsiniz. Sor şıklık için jile elbise içine bady ve jile üstüne ise şal kullanabilirsiniz. Jile içinde gömlek kullanımı sırasında eşarp, bady kullanımında ise şal doğru kombin yapmanızı sağlayacaktır.

Elif Eser Taş Uzun Tesettür Jile

Elif Eser Taş Uzun Tesettür Jile

Spor jile kombinlerinde jile altına ayakkabı olarak spor ayakkabı modelleri tercih edebilirsiniz. Klasik jjle kombinlerinde ise yarım topuk sandalet, yüksek topuk sandalet, stiletto ve hatta kış kombini yapacaksanız jile içine yün bady, ekose gömlek ve jile altına bilek boy bot veya yarım çizme giyerek daha cool bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Touche Prive Desenli Jile

Touche Prive Desenli Jile

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0