2022 en yeni kazak modelleri! Oversized kazak nasıl kombinlenir?

Kışın kıyafet alışverişine çıkınca listenin ilk sırasında mutlaka bir kaç çeşit kazaklar vardır. Hem etekle hem de pantolonla güzel bir şekilde kombinleyebileceğiniz kazaklar 2021 yılında farklı desenlerle karşımıza çıkıyor. Peki en trend ve 2021'in en yeni kazak modelleri hangisi?

Kazaklar soğuk kış aylarında sımsıcak kalmamızı sağlar, giymesi ve kombinlemesi kolaydır. Dahası, çoğu kazağın fiyatı uçuk rakamlarda değildir ve her bütçeye göre farklı model, desen ve renklerde bulunur. Son günlerde oldukça popüler olan oversized parçalar popüler olmaya tüm hızıyla devam ediyor. Siz de bu dökümlü, salaş parçaları gardırobunuza katmak istiyor ama nasıl kombinleyeceğinize karar veremiyorsanız işe oversized kazak modellerinden başlamaya ne dersiniz? 2021 yılının gözde parçaları arasında yer alan oversized kazak, kış aylarının kurtarıcısı olacak...

Kış aylarının kampüs modası: Kazaklar! 2021 yılının kazak model ve fiyatlarıİLİŞKİLİ HABERKış aylarının kampüs modası: Kazaklar! 2021 yılının kazak model ve fiyatları

KAZAK ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİ?

  • Kazaklar, sürekli kullanıldıklarında kol altları, çantanıza denk gelen yerleri, hatta bazen tamamı tüylenebiliyor.Bu ise çok bakımsız bir görüntüye sebep oluyor. Bunların temizlenmesi de atlamamanız gereken noktalardan. Bu iş için üretilmiş makinelerden yahut yoksa traş jiletlerinden yardım alabilirsiniz.
  • Kazaklarınızı askıda muhafaza etmek yapılarının sünmesine sebep olacağından, en iyisi düzgün bir biçimde katlayarak muhafaza etmek olacaktır.
  • Kazak alırken hepsinin aynı yaka yapısına ve ya tarza sahip olmaması, sizi değişikliklere açık ve tarz sahibi gösterecektir. Örneğin biri V yaka ise, diğeri balıkçı yaka, bisiklet yaka, düşük omuz vs olabilir.

 

PEKİ OVERSİZED KAZAKLAR NASIL KOMBİNLENİR?

Kış aylarında da çekici görünmek için oversized kazakları elbise olarak giyebilirsiniz. Bir de diz üstü çizmelerle giyerseniz çok daha şık görünürsünüz.

Balıkçı yaka, capcanlı mavi renkli bu oversized kazağı en iyi şekilde kombinlemek istiyorsanız deri tayt kullanabilirsiniz.

Başlangıçta çok göze çarpmayan, nötr renklerden oluşan kazaklar tercih etmek sizi hem kombinleme konusunda zorlamayacak, hem de sürekli aynı kazağı giyiyor gibi görünmenizin önüne geçecektir. Bu renklerden kasıt, siyah, beyaz, gri, toprak tonları, haki gibi renkler olabilir.

Kazakları farklı parçalarla oldukça farklı şekillerde kombinlemek mümkün. Ayrıca hem bu kadar rahat olup, hemde bu kadar şık duracak çok sınırlı sayıda giyim parçası olduğunu düşünüyorum. Spor, feminen yahut maskülen forma sokmak da oldukça kolay.

2022'NİN EN GÜZEL KAZAK MODELLERİ

Biraz yün içeren yumuşak jakarlı triko kazak. Rahat kesimli, düşük omuzlu, uzun kollu, yakası, manşetleri ve etek ucu lastik örgülü.

  • H&M Jakarlı Triko Kazak /  249,00 TL

Lastik örgülü balıkçı yakalı, manşetleri ve etek ucu lastik örgülü, yumuşak ince triko kazak.

  • H&M Balıkçı Yaka İnce Triko Kazak / 119,00 TL

  • Bershka Çizgili bisiklet yaka kazak /  249,95 TL
Kapıcılar Kralı nerede çekildi? Kapıcılar kralının çekildiği sokak nerede?

İLİŞKİLİ HABER

Kapıcılar Kralı nerede çekildi? Kapıcılar kralının çekildiği sokak nerede?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0