2022 yılına damgasını vuran piliseli şal modelleri!

Tesettür giyimin en önemli parçalarından biri olan şallar, şıklığı ve zarafetiyle kombinlerinizi tamamlıyor. Trend renk ve desen çeşitleri ile göz kamaştıran ve her giyim tarzına uyum sağladığı için rahatlıkla kombinlenebilen piliseli şalları sizler için derledik. İşte 2022 yılına damgasını vuracak piliseli şal modelleri...

Her sezon şal bağlama stilleri ve şal trendleri tesettür modasını hareketlendiriyor. Modanın öncüleri birkaç adım ileride tesettür giyimin en önemli parçası olan şallarla ilgili etkili çalışmalar yürütüyor. Kolay kullanımı ve estetik görünümleri ile tarz sahibi kadınların günlük kombinlerinde çok önemli bir yere sahip olan şallar, yüksek kaliteli kumaşlardan üretilerek farklı tasarımlarıyla ön plana çıkıyor. Özellikle de özel gün ve gecelerde abiye kıyafetlerle rahatlıkla kombinlenebilen abiye şal modelleri; davet, nişan ve düğünler için kadınlara kolaylık sağlıyor. Bunun yanı sıra hemen her yıl tercih edilen ancak özellikle 2022 yılına damgasını vuran piliseli şallar tesettür modasında çok arananlar arasında yer alıyor.

Ütü istemeyen şal modellerinden biri olan bürümcük şallar ve kombin önerileriİLİŞKİLİ HABERÜtü istemeyen şal modellerinden biri olan bürümcük şallar ve kombin önerileri

Mavi, siyah, koyu gri ve siyah şallar daha çok ağır ve estetik bir görünüm sağlarken; bordo, yeşil, pembe ve kırmızı gibi renklerle de daha dikkat çekici bir tarza sahip olabilirsiniz. Şal seçiminizi yaparken kıyafet kombinlerinizdeki renklerle kontrast oluşturacak olan model ve rengi tercih ederek, tarzınızla mükemmel bir uyum yakalayabilirsiniz.

2022 YILINA DAMGASINI VURACAK PİLİSELİ ŞAL MODELLERİ

inci eşarp piliseli şallar

inci eşarp piliseli şallar

İNCİ EŞARP / Trendyol (PLS0001): 229,90 TL

losyana ve avelieer şal modelleri

losyana ve avelieer şal modelleri

LOSYANA / Hepsi Burada Piliseli Bambu Şap Bordo: 89,90 TL

AVELİEER / Piliseli Bambu Şal: 108,00 TL

belifanti ve endam butik şal modelleri

belifanti ve endam butik şal modelleri

BELİFANTİ / Trendyol Piliseli Siyah Şal: 74,99 TL

ENDAM BUTİK / Trendyol Piliseli Petrol Şal: 79,90 TL

mooncorn şal modelleri

mooncorn şal modelleri

MOONCORN / Trendyol Acı Kahve Piliseli Bambu Şal (PLSLMNC0001): 87,92 TL

MOONCORN / Trendyol Benetton Yeşili Piliseli Bambu Şal (PLSLMNC0001): 87,92 TL

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0