Ütü istemeyen şal modellerinden biri olan bürümcük şallar ve kombin önerileri

Tesettür modasında en çok tercih edilen kapanma parçalarından biri olan şallar metropol yaşamın hızına uygun yenilendi. Hızlı kombinler arasına girmek için yarışan markalar birden fazla kumaş çeşidi kullandı. Ancak ütü istemeyen ve en çok tercihler arasında giren bürümcük kumaş oldu. Ütü istemeyen şal modellerinden biri olan bürümcük şallar ve kombin önerileri

İlkbahardan sonbaharın sonuna kadar tercih edilen ince ve efil efil şal modellerini sizler için bir araya getirdik. Markaların kadrajına giren şal çeşitliliği farklı kumaşlarla arttı. Trend olan bürümcük şallarda bunlardan biridir. Bürümcük şalların trend olmasındaki en önemli etken ütü istemeyen ve hızlı kombinlerin etkili bir parçası olmasıdır.

gef şalları

gef şalları

QEF ŞAL: 45 TL

QEF ŞAL: 45 TL

Penye şal nedir ve nasıl bağlanır? 2021 en güzel penye şal modelleriİLİŞKİLİ HABERPenye şal nedir ve nasıl bağlanır? 2021 en güzel penye şal modelleri

Uzun ve geniş kesimleri sayesinde katlanabilir hale getirilip iç göstermeyen bürümcük şallar ayrıca düşük topuz yapanlar içinde ideal parçalardan biridir. Günümüzde neredeyse topuz yapılmadan kullanılan başörtüleri için kumaşların önemi de giderek arttı.

qef şallar

qef şallar

QEF ŞAL: 45 TL

QEF ŞAL: 45 TL

2021 yaz modasına damga vuracak kaftan modelleri ve fiyatları İLİŞKİLİ HABER2021 yaz modasına damga vuracak kaftan modelleri ve fiyatları

Bürümcük kumaş kendiliğinden kırışık bir yapısı olduğundan tak-çık özelliğindedir. Birden fazla renkte olan şallar genellikle sokak sitli ve spor kombinlerinde tercih ediliyor.

BÜRÜMCÜK ŞAL ÜTÜLENİR Mİ?

Bürümcük şal ütülenmez aksi halde kumaş kendini salabilir. Ayrıca elde yıkamak gerekir. Kıyafetlerle yıkandığında kumaş yapısı bozulmaya müsaittir. Yıkandıktan sonra mandallamadan asmanızı tavsiye ederiz. 

fresh scarfs

fresh scarfs

FRESH SCARFS: 45 TL

FRESH SCARFS: 45 TL

Şal konusunda nam salmış Fresh Scarfs ve Qef Official markaları çeşitliliğin yanı sıra uygun fiyatlarıyla da müşterilerini memnun etmektedir. 

fresh scarfs şallar

fresh scarfs şallar

FRESH SCARFS: 45 TL

FRESH SCARFS: 45 TL

BİR YORUM YAPIN 0