Penye şal nedir ve nasıl bağlanır? 2021 en güzel penye şal modelleri

"Zahmetsiz şıklık" mottosunu Türk kadınının hayatına taşımayı hedefleyen ve nefes alabilen kumaşlarla üretilen penye şallara dolabınızda yer açın. Her mevsim konfor ve şıklığın tadını çıkarmanın yolu olan penye şal modellerini sizlerle paylaşıyoruz.

Halk dilinde kumaş çeşitleri içerisinde bilinen penye; bir tür pamuk ipliği ile üretilmektedir. Pamuk ipliği türlerinden üretilen kumaşlara ise penye kumaş adı verilmiştir. Penye iplikler, pamuk ipliklerinden üretilen çok kaliteli iplikler arasındadır. Günümüzde şal çeşitleri arasına eklenen penye modeller oldukça rahatlığıyla herkes tarafından çok sevildi. Nefes alma özelliğine sahip olmasından ötürü terlemeye neden olmayan penye şallar adeta genç kızların sevgilisi oldu. Hem modern hem de spor giyimlerde kullanılabilen penye şalın bağlaması da çok kolay. Gelin birlikte penye kumaş şallara bakalım:

Ütü istemeyen şal modellerinden biri olan bürümcük şallar ve kombin önerileriİLİŞKİLİ HABERÜtü istemeyen şal modellerinden biri olan bürümcük şallar ve kombin önerileri

PEKİ PENYE KUMAŞ YIKANINCA ÇEKER Mİ?

Penye kumaş; sıcak su içerisinde yıkanıp, sıkılmaya müsait bir kumaş çeşididir. Bunun yanı sıra penye kumaşlar, asılarak kurutulabilmektedir. Nemliyken ütülenen penye kumaşların kırışıklığı daha kolay açılmaktadır. Her kumaşta olduğu üzere, penye kumaşında yıkanınca çekebileceği göz önünde bulundurulmalıdır. Bununla beraber uygun ısıda yıkanmaları, çekmeleri açısından oldukça önemli bir durumdur. Penye kumaş yıkanırken uygun sıcaklıklarda yıkamak, penye kumaşın en az şekilde çekmesine katkı sağlayacaktır.

PENYE ŞAL MODELLERİ 2021

ipekistanbul Penye Şal - Hardal: 50,00 TL

Marka: ipekistanbul

Ürün Ölçüleri: 70 x 200 cm

Renk: Hardal

Mevsim: Dört mevsim kullanıma uygundur.

ipekistanbul Penye Şal - Gül Kurusu: 50,00 TL

Ürün Ölçüleri: 70 x 200 cm

Renk: Pudra

Mevsim: Dört mevsim kullanıma uygundur.

Fresh Scarfs x Withahsen Penye Şal: 55,00 TL

Fresh Scarfs x Withahsen Penye Şal Koleksiyonu: 55,00 TL

ipekistanbul Penye Şal - Zümrüt: 50,00 TL

Ürün Ölçüleri: 70 x 200 cm

Renk: Zümrüt

Mevsim: Dört mevsim kullanıma uygundur.

Kirpik lifting nedir, nasıl uygulanır? Kirpik lifting kirpiklere zararlı mı?

İLİŞKİLİ HABER

Kirpik lifting nedir, nasıl uygulanır? Kirpik lifting kirpiklere zararlı mı?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

aliny 2 yıl önce

modeller nerede hepsi anı şekil