Kate Middleton emektar elbisesiyle göz kamaştırdı! Kate Middleton kıyafetleri

Kraliyet ailesinin göz bebeği olan Kate Middleton stiliyle de ilgiyi üzerine çekiyor. Alexander McQueen gelinliği ile başlayan bu ilgi, zarif elbiseleri ve uyumlu paltolarıyla da günümüzde artmaya devam ediyor. Bir davete katılan Kate Middleton'ın emektar elbisesiyle göz kamaştırdı.

Moda denildiği zaman akla gelen önde isimlerden biri olan Cambridge Düşesi Kate Middleton, son zamanlarda ‘topic' listesine girse de yıllardır kadınların dikkatini çekmeyi başarıyor. Cambridge Düşesi giydiği kıyafetleri tekrar giymekten çekinmiyor. Üstelik Kate Middleton aksesuar seçiminden saç modeline kadar küçük detaylarla da aynı kıyafete her seferinde yepyeni bir form kazandırıyor. Earthshot Ödül'ünün Londra'daki töreninde ev sahipliği yapan Kate Middleton ve Prens William tarzlarıyla dikkat çekti. Düşes, 10 yıl önce giydiği elbisesini küçük bir farkla yeniden giydi.

Kate Middleton

Kate Middleton

Çevrenin korunması konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayan Earthshot etkinliğine 39 yaşındaki Düşes, daha önce giydiği bir elbise ve aksesuarlarla katıldı. Çevreci etkinliğin ruhuna uygun olarak tüm konuklardan "kıyafetlerini seçerken çevreci bakış açısını göz önüne almaları" istenmişti. 

Alexander McQueen marka

Alexander McQueen marka

Geçmişte de sık sık elbiselerini ve takılarını tekrar tekrar kullanan Kate Middleton, gece için 10 yıllık bir elbiseyi seçti. Üç çocuk annesi Düşes, Alexander McQueen imzalı lila rengi elbisesini daha öncekinden farklı bir kemerle tamamladı. 

Middleton, aynı elbiseyi 10 yıl önce Los Angeles'ta katıldığı bir BAFTA etkinliğinde de giymişti. O etkinlikle elbisenin beline birkaç ay önceki düğün resepsiyonunda kullandığı kemeri takmıştı.

PEKİ KATE MİDDLETON GARDROBUNDA NELER VAR?

  • Gerektiği zaman pantolon ve gömlekle bile stil ikonu olmaya devam eden Kate Middleton, topuklu ayakkabıyı asla eksik etmiyor.

  • Kırmızı halılarda giydiği elbiselerinin sadeliğiyle de öne çıkan Kate, daha çok Alexander McQueen, Catherine Walker ve Jenny Packham gibi İngiliz tasarımcıları tercih ediyor.

 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0