2022 yılının en zarif ferace modelleri neler? Tesettür giyimde ferace nasıl giyilir?

Dört mevsim giyebileceğiniz feraceler tesettürlü kadınların kurtarıcısı haline geldi. Genel itibari ile bol kesim ve sade renklerde tercih edilen ferace modelleri, bu sıcak havalarda üzerinize geçirip rahatlıkla dışarı çıkabileceğiniz tasarımda. Peki 2022 en zarif ferace modelleri neler? Tesettür giyimde ferace nasıl giyilir?

Ferace, tesettür giyim modasının vazgeçilmez parçalarındandır. Ferace modelleri, kumaşları ve kusursuz dikimleriyle yok satanlar arasındadır. Tarihi eskilere dayanan ferace hem kadınlar hem de erkekler tarafından kullanılabilmektedir. Osmanlı döneminde yaygın kullanılmakta olan feraceye kadın giyiminde zenane adı verilmekte olup, erkek giyiminde merdane denilmekteydi. Rahat olmalarının dışında model türünün de çok olması kadınların tercih yapmalarına imkan tanımaktadır. Birçok modelin bulunması ile beraber özellikle tesettürlü kadınların kendi tercihine göre ferace modelleri bulabilmektedir. Sezonun en fazla tercih edilen ferace modelleri arasında; balon kol ferace modelleri yer almaktadır. Çok hoş görünen bu ferace modelleri, tesettürlü hanımların ilgi odağı olmaya devam ediyor.

2022ye damgasını vuracak ferace modelleri

2022ye damgasını vuracak ferace modelleri

PEKİ EN ZARİF YENİ SEZON FERACE MODELLERİ HANGİSİ?

Tesettür giyim bünyesinde her parçanın geniş bir beden aralığı yer alıyor. Genellikle bol olarak üretilen ferace modelleri arasında büyük beden için de geniş seçenekler bulunuyor. 

Feracelerin özellikleri

Feracelerin özellikleri

Feraceler iç göstermeyen kumaş ile siyah dışında diğer renklerde de üretiliyor. Dilerseniz desenli ferace modelleri bulmak da oldukça kolay.

Ferace modelleri

Ferace modelleri

Büyük beden kıyafetleri kimi zaman diğer ürünlere göre daha pahalı oluyor ancak büyük beden ferace modelleri oldukça uygun fiyatlı olarak dolaplarınızda yerini alabilir. 

Modeller arasında desenli modeller de bulunabilir

Modeller arasında desenli modeller de bulunabilir

SARAYLI KADIN TESETTÜR GİYİM / AEROBİN KAPÜŞONLU FERACE: 231,00 TL

MODASELVİM / ÖNDEN FERMUARLI MEVSİMLİK FERACE: 259,90 TL

ASİLNUR / MEVLANA FERACE: 370,40 TL

MODASELVİM / KOLU TAŞ İŞLEMELİ FERACE: 239,90 TL

MODASELVİM / BELİ BAĞCIKLI FERACE: 179,90 TL

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0