Kışın elbise nasıl giyilir? Kış aylarında elbise kombinleme önerileri

Kışın uzun elbiselerin modası hiç bir zaman geçmez. Ancak kış aylarında elbiseyle tarz görünmek marifet ister. Bugünkü yazımızda kışın elbise giyerek tarz görünmenin yollarını araştırıyoruz. Peki kışın elbise nasıl kombinlenir? Hangi tarz uzun elbiseleri tercih etmeliyiz?

Elbise tutkunlarının vazgeçilmezi olan bu ürünler hem yazın hem kışın farklı kombinler ile hava durumuna uyum sağlar. Birbirinden farklı elbise modelleri; şık tasarımlardan sportif modellere, triko elbiselerden gömlek elbiselere kadar geniş bir yelpazede sunulur.  Zevkinize, vücut tipinize ve ortama göre çeşitli elbiseler tercih edebilir, bulunduğunuz her yerde bir adım öne çıkabilirsiniz. İş yaşantısında, günlük hayatta ya da özel davetlerde sıklıkla tercih edilen elbiseler farklı özelliklere sahiptir.  Kış mevsiminde sizi titreten soğuk yüzünden giyemediğiniz elbiselerinizden vazgeçmeyin. Elbiselerinizi kışın nasıl giyebilirsiniz? Nasıl kombinleyebilirsiniz? Gelin bu soruların yanıtlarını birlikte görelim.

KIŞIN ELBİSE NASIL GİYİLMELİ?

Kışlık elbise kombinleri yapılırken hava durumu biraz daha göz önünde bulundurulmalıdır. Örneğin kışlık elbise kombini yapılırken kalın bir çorap, elbisenin üzerine giyilecek kalın bir kaban ve ayakları her zaman sıcak tutacak botlar ya da çizmeler tercih edilmelidir. 

Kışın etek nasıl giyilir? Kışın etek seçerken dikkat edilmesi gerekenlerİLİŞKİLİ HABERKışın etek nasıl giyilir? Kışın etek seçerken dikkat edilmesi gerekenler

Dayanıklı, sıcak tutan, kaliteli bir işçiliği olan kışlık elbise modelleri ile siz de kışın dilediğiniz gibi elbise giyebilirsiniz. Kış mevsiminde yün, kadife, triko gibi kumaşlardan üretilen elbiseleri de çeşitli trençkotlar, deri ceketler ve şişme montlar ile kombinleyerek spor veya şık görünümler oluşturabilirsiniz.

Yaz bittiğinde en sevdiğiniz elbiselerinizi üst rafa kaldırmanıza gerek yok. Elbisenizin üzerine büyük boy bir kazak giyin, altına çizmelerinizi giyin ve mükemmel bir kış elbiseniz olsun.

Kışın nasıl beyaz giyilir? Beyaz kıyafet kombinlemeİLİŞKİLİ HABERKışın nasıl beyaz giyilir? Beyaz kıyafet kombinleme

Çizmeler bacaklarınızın büyük bir kısmını örterek bacaklarınızın üşümesini engelleyebilir. Çizmenizin biraz üzerinde biten bir elbise seçin ve üzerinize bir hırka alın. 

Bu size annenizin ilkokuldayken önlük altından giydirdiği taytları anımsatabilir ancak tayt giymek, soğuk havalarda elbise giyebilmek için çok iyi bir yöntemdir.

Elbisenizin mini boy ya da midi boy olduğundan emin olun, aksi takdirde kombininiz garip görünecektir. Taytlarla mükemmel görünmenin yolu taytınızı siyah seçmekten geçer ancak dilerseniz kış renklerinde bir tayt da seçebilirsiniz.

Bebeklerde pişik neden olur? Bebeklerde pişiğe 10 bitkisel çözüm

İLİŞKİLİ HABER

Bebeklerde pişik neden olur? Bebeklerde pişiğe 10 bitkisel çözüm
Güney Kore giyim tarzı nasıldır? Kore modasının olmazsa olmaz parçaları

İLİŞKİLİ HABER

Güney Kore giyim tarzı nasıldır? Kore modasının olmazsa olmaz parçaları
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0