Boğazlı kazak nasıl kombinlenir? Boğazlı kazak modelleri 2022

Hemen her kış farklı kesimler ve modellerle karşımıza çıkan boğazlı kazaklar kış gardıroplarının olmazsa olmazları. Hem klasik hem de spor giyimde kolayca kombinlenebilen boğazlı kazak, 2022 kış sezonuna damga vuracak. Peki Boğazlı kazak nasıl kombinlenir? Boğazlı kazak modelleri 2022 neler?

Sıcacık tutmaları ve farklı tarzdaki parçalarla zahmetsizce kombinlenebilmeleriyle öne çıkan yarım boğazlı kazaklar diğer adı ile yarım balıkçı yaka  kazaklar 2022 Kış sezonunun en gözde parçalarından. Soğuk kış günlerin simgesi haline gelen boğazlı kazaklar, neredeyse her stile kolaylıkla uyum sağlamaları nedeniyle; özellikle uzun uzun düşünerek kombin yapmak için fazla zamanı olmayan kadınlar için her daim anahtar parçalar olarak karşımıza çıkıyor. Boğaz kısmı da geniş olarak tasarlanan ve yün kumaşlarla kusursuz bir uyum sağlayan bu bol kesimli kazakları giyerken en fazla dikkat etmeniz gereken şey denge. Kombininizin üstü yeterince bol olacağından, alt kısımda dar tamamlayıcılara yönelmenizde fayda var. 

KAZAK ALIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER:

  • Kadın ve erkek bireyler için birbirinden farklı birçok kazak modeli vardır. Kazak boyları da modele göre farklı olur. Kadınlar örgü kazakları veya tunik kazakları tercih edebilirler.
  • Boğazlı kazak modelleri, balıkçı yaka kazaklar da erkek bireyler için sıkça tercih edilen modellerdir.
  • Kaliteli kazaklar kaşındırmaz, terletmez ve sıcak tutarlar. Kadınlar ve erkekler için son trend tasarım ve renklere sahip birçok farklı kazak modeli vardır. Kazaklar günlük hayatımızda ve iş hayatımızda da giyilebilirler.

PEKİ BOĞAZLI KAZAK NASIL KOMBİNLENİR?

Jeanlerden vazgeçemiyorsanız ve giyiminizde rahatlığa önem veriyorsanız güzel haber: Boğazlı kazaklar denim pantolonlarla mükemmel bir uyum sağlıyor.

Deri ceket giymeyi seviyorsanız boğazlı kazaklarınızı farklı renklerdeki deri ceketlerinizle de çok rahat kombinleyebilirsiniz. 

Boğazlı kazakları katmanlı bir şekilde kullanabilirsiniz. Örneğin balıkçı yakanın içine bir gömlek, balıkçı yaka kazak, onun üzerine bir hırka ve mont. Bu sizi rahat ve cool gösterecek bir kombin önerisidir. Hem rahat hem de şık olmanızı sağlar.

Günümüzde ofis hayatında klasik giyim artık gittikçe özgürleşiyor. İş yemeklerinde, önemli toplantılarda bile ciddi takım elbiseler tercih edilmiyor. Klasik giyim yerini modern-klasik dediğimiz giyim tarzına bırakıyor.

İş yaşamınızın yoğun çalışma temposu içinde stilinizden ödün vermeden de konforlu olmak ve şık görünmek boğazlı kazaklarla hiç de zor değil. 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0