Mehmet Dinçerler'den Hadise'ye servet değerinde yüzük!

Şarkıcı Hadise ve iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler'den yeni bir paylaşım geldi. Hadise'nin paylaştığı videoda parmağındaki tek taş ve 'bizim hikayemiz şimdi başlıyor' notu dikkat çekti. İşte Hadise'nin evlilik yüzüğünün fiyatı...

Oyuncu Kaan Yıldırım ile evlilik hazırlığındayken geçtiğimiz yıl Haziran ayında ayrılma kararı alan 35 yaşındaki Hadise aradığı mutluluğu iş insanı Mehmet Dinçerler'de buldu. İkilinin mutlu birlikteliğinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Mehmet Dinçerler, Hadise'ye evlenme teklifi etti. Hadise güzel haberi Instagram yaptığı 'I said yes' paylaşımı ile duyurdu.

Şarkıcı Hadise sonunda mutluluğu buldu! Mehmet DinçerlerİLİŞKİLİ HABERŞarkıcı Hadise sonunda mutluluğu buldu! Mehmet Dinçerler'den Hadise'ye evlenme teklifi

Hadise, Instagram hesabından yaptığı romantik bir paylaşımla hayranlarına ve takipçilerine duyurdu. Parmağındaki yüzüğü gösteren bir video ile birlikte evlilik kararı aldıklarını sosyal medya hesabından duyuran Hadise paylaşımına "Bizim bölümümüz başlasın" notunu düştü.

HADİSE'NİN YÜZÜĞÜNÜN FİYATI NE KADAR?

 

Hadise'nin evlenme teklifi almasının ardından yüzüğünün fiyatı merak konusu oldu. Hadise'nin yaptığı paylaşımda herkese gösterdiği yüzüğün Marisa Perry marka ve değerinin 3.133.280 TL olduğu iddia edildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin mobbingi işe yaramadı! Mehmet Özgür işinin başına döndü

İLİŞKİLİ HABER

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin mobbingi işe yaramadı! Mehmet Özgür işinin başına döndü
20 yıl sonra ekranlara gelen efsane film serisi Harry Potter'in sırları ağızları açık bıraktı

İLİŞKİLİ HABER

20 yıl sonra ekranlara gelen efsane film serisi Harry Potter'in sırları ağızları açık bıraktı
Burcu Biricik'in önceki işi duyanları şoke etti!

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Biricik'in önceki işi duyanları şoke etti!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

züğürt ağa 2 yıl önce

Hadise parmağında, 4+1 rezidans daire taşıyor..

ses 2 yıl önce

aradığı mutluluğu parada buldu diyin şuna..

Nazif 2 yıl önce

Acaba o o kadar eder mi.

Toplam 1 beğeni

Alper 2 yıl önce

Yalan, ne alırsan bir lira dükkanlarında dolu.