2022 yılının en güzel damatlık modelleri!

Düğünlerde boy gösterecek olan her sene yeni modelleriyle göz kamaştıran damatlıklar 2022 tasarımlarıyla karşımıza çıkıyor. Bu seneye renkleri, desenleri ve şık detaylarıyla damgasını vuracak damatlık modellerini Yasemin.com muhabiri Müge Çakmak sizler için araştırdı. İşte 2022 yılının en güzel damatlık modelleri...

Evlilik hazırlığı yapan çiftler için her sene farklı tasarımlarla vitrinlerde boy gösteren damatlıklar yeni renk ve desenleriyle 2022 yılının trend listesini oluşturuyor. Evlenecek çiftlerin birbirleriyle uyumlu görünmeleri için gelinlik kadar damatlık modeli de önemlidir. Geçtiğimiz yıllarda tercih edilen sade smokin modelleri yerini artık renkli, spor desenli ve tasarım ayrıntılarının konuşulduğu damatlıklara bıraktı. Peki 2022 yılının en trend damatlık modelleri arasında neler var? Yeni damatlık modelleri için Yasemin.com muhabiri Müge Çakmak fuar fuar gezdi.

2022 YILINA DAMGASINI VURAN YENİ DAMATLIK MODELLERİ

  • Blazer ceketli damatlık modeli; 

Blazer ceketli damatlık modeli

Blazer ceketli damatlık modeli

2022 tasarımlarıyla yeni evlenecek beyleri en az gelinler kadar iddialı hale getiren damatlıklar arasında blazer ceketli modeller desen ve renkleriyle şık ve bir o kadar mütevazı bir duruş sergiliyor. Renkli aksesuarların hareket kazandırdığı bu modeller damat adaylarına rahatlık sunuyor.

  • Tüvit damatlık takım elbise;

Tüvit damatlık takım elbise

Tüvit damatlık takım elbise

Özellikle kış aylarında düğün yapmak isteyen beyler için önereceğimiz tüvit damatlık modeli detaylı şıklığıyla farklı renklerle karşımıza çıkıyor. Daha çok otel düğünlerine yakıştırdığımız bu modelin kendinden desenli kumaşı göz kamaştırıyor.

2022 yılına damgasını vuran gelinlik modelleri!İLİŞKİLİ HABER2022 yılına damgasını vuran gelinlik modelleri!

  • Bordo damatlık modeli;

Bordo damatlık modeli

Bordo damatlık modeli

Son yıllarda evlilik hazırlığı yapan beyler arasında popüler olan kırmızı ve bordo renkli damatlıklar bu yıl da trenler arasında listenin başında yer alıyor. 2022 trenleri arasında yer alan dar, mono yaka ve çift düğmeli renkli takım damatlıkları tercih ederek kır düğünlerinin tozunu attırabilirsiniz. 

  • Ekoseli damatlık modelleri;

Ekoseli damatlık modelleri

Ekoseli damatlık modelleri

2022'nin damatlık modelleri sadece farklı renklerle karşımıza çıkmıyor. Bu sene kumaşında iri ekoseyi barındıran desenli takımlar davetlilerin gözünü kamaştırabilir.

  • Yeşil damatlık modeli;

Yeşil damatlık modeli

Yeşil damatlık modeli

Renkli modellerin yanı sıra 2022 yılına damgasını vuran yeşil takımlar ceket, yelek ve pantolon üçlüsüyle kır düğünleri için vazgeçilmez olabilir.

  • Çiçekli kravatlı damatlık modeli;

Çiçekli kravatlı damatlık modeli

Çiçekli kravatlı damatlık modeli

Sadece yakın çevrenin bulunduğu samimi bir organizasyon düşünen damat adayları için klasik modellerin yanı sıra çiçek desenli kravatların kombiniyle canlandırdığı tasarımlar da bu yılın trendleri arasında yer alıyor. Cesur beyler için önerebileceğimiz bu tarz damatlık modelleri, yakısında renkli aksesuarlarla göz kamaştırıcı olabilir.

  • Kruvaze ceketli damatlık modeli;

Kruvaze ceketli damatlık modeli

Kruvaze ceketli damatlık modeli

Genellikle özel günlerde ve resmi davetlerde tercih edilen kruvaze ceketler bu sene damat adayları için de vitrinlerde yerini aldı. Otel düğünleri için önerdiğimiz bu modeller ihtişamıyla dillerden düşmeyecek gibi.

  • Krem damatlık modeli;

Krem damatlık modeli

Krem damatlık modeli

İlkbahar ve yaz düğünlerinin vazgeçilmesi krem ve bej damatlık modelleri de geçen yıllarda olduğu gibi 2022'nin trendleri arasına ismini yazdırdı. Yaz mevsimine serin bir hava katan bu damatlığın frak modeli beyler için şık bir tercih olacaktır

Kışın balayı tatilinde nereye gidilir? Şubat ayında balayı tatili nerede yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Kışın balayı tatilinde nereye gidilir? Şubat ayında balayı tatili nerede yapılır?

BİR YORUM YAPIN 0