2022 yılının en güzel bindallı modelleri!

Gelin adayları için tasarlanan bindallı modelleri renkleriyle, üzerindeki motif ve işlemesiyle kına gecelerinin olmazsa olmazıdır. Her sene ufak dokunuşların yapıldığı bindallılar, 2022 yılı için vitrinlerin en iddialı parçası haline geldi. Bu seneye damgasını vuracak ve asaletiyle göz kamaştıracak bindallı modellerini Yasemin.com muhabiri Müge Çakmak sizler için araştırdı. İşte 2022 yılının bindallı modelleri...

Genellikle düğünden bir gece önce yapılan kına geceleri gelenek ve göreneklerde olduğu gibi gelin adayları için de başka bir öneme sahiptir. Hüznün ve eğlencenin bir arada olduğu kına gecesinde asaleti ve zarafeti ön planda tutmak için bindallı seçimi çok önemlidir. Gelin adayları bindallı tercihleriyle bu gecede ziyaretçilerin gözlerini kamaştırabilir. Her beden için uyumlu hale getirilen bindallılar bu yıl, tesettürlü kadınlar için daha fazla alternatif modelleriyle geliyor. 2022 yılının, tasarımlarıyla ve üzerindeki işlemesiyle çok konuşulacak bindallı modelleri için Yasemin.com muhabiri Müge Çakmak fuar fuar gezdi.

2022 YILININ EN ŞIK BİNDALLI MODELLERİ

  • Lacivert bindallı modeli; 

aysira bindallı modelleri

aysira bindallı modelleri

AYSİRA / LACİVERT BİNDALLI (20BNTS002007V01): 12.650,00 TL

Gelin adaylarını zarif ve estetik bir görünüme kazandıracak lacivert kaftan modelli bindallılar, renginin içinde barındırdığı ışıltılı işlemesiyle geceye damgasını vurabilir. 

  • Şalvarlı bindallı modeli; 

 

YEŞİM GELİNLİK / TÜLLÜ MOR ŞALVARLI BİNDALLI

Genellikle elbise üzerine veya elbise formunda tasarlanan bindallıların fark atacak şalvarlı bindallı modelleri gelin adaylarının radarına takılacak güzellikte... Bu modeli tercih eden gelin adayları, farklı görünümüyle yılın çok konuşulacak bindallısını giymiş olabilir.

2022 yılının en güzel damatlık modelleri!İLİŞKİLİ HABER2022 yılının en güzel damatlık modelleri!

  • Mavi bindallı modeli; 

Mavi bindallı modeli

Mavi bindallı modeli

Sadeliği seven kadınlar kına gecelerinin de abartısız olmasını isteyebilir. Buna alternatif olarak mavi bindallı modelini önerebiliriz. Kabarık olmayan, küçük çiçeklerle süslü mütevazı detaylarıyla elbise formu verilmiş bu model gelin adaylarını da ziyaretçileri de memnun edebilir. 

  • Asimetrik etekli modeli; 

Asimetrik etekli modeli

Asimetrik etekli modeli

Gösterişi seven kadınlar için 2022'ye damgasını vuracak asimetrik etekli modeller, kabarık ve etekli detaylarıyla vitrinlerde boy gösteriyor. Bu bindallı modeli, katlı eteği ve kabarık kolları ile ihtişamını gözler önüne seriyor.

  • Elbise bindallı modeli;

elbise bindallı modeli

elbise bindallı modeli

TRENDYOL / PELERİNLİ BİNDALLI (3345): 4.250 TL

İki ayrı parça giymekte zorlanan gelin adayları elbise formunu taşıyan bindallı modellerini tercih edebilir. Altın rengi işlemeleriyle hareket kazanan bu tasarımla hayal edilen kına gecelerini süsleyebilir. 

  • Modern bindallı modeli;

Modern bindallı modeli

Modern bindallı modeli

Üzerindeki işlemeleriyle göz kamaştıran modern kesin bindallılar 2022 yılının trend listesine adını yazdırdı. Bu modelde kullanılan taşların ağırlığı da çok konuşulacak gibi.

BİR YORUM YAPIN 0