2022 yılına damgasını vuracak tesettür elbise modelleri!

Her sezon yeni figürler oluşturan tesettür modası 2022 yılına damgasını vuracak elbiseleri renkleriyle ve mütevazı duruşuyla karşımıza çıkarıyor. Peki 2022 yılına damgasını vuracak tesettür elbise modellerinde neler var? Yasemin.com muhabiri Müge Çakmak sizler için araştırdı. İşte bu yılın trend tesettür elbise modelleri...

Moda dünyasının tesettür giyim için yaptığı çarpıcı dokunuşlar 2022 yılını muhafazakarlar için ön planda tutacağa benziyor. Minimal dokunuşların, şıklığın, canlılığın ve farklı tarzların bir arada toplandığı elbise modelleri tesettürlü kadınlar için bu yıla damgasını vuracak parçalar haline gelebilir. Moda dünyasının duayenleri ve genç stilistleri tarafından şaşırtıcı ve çarpıcı elbise modelleri için eşsiz bir seçki sunuluyor. Tasarımcıların yeni karakterlerle tesettür giyime kazandırdıkları çeşitliliği sizler için Yasemin.com muhabiri Müge Çakmak araştırdı.

2022 YILINA DAMGASINI VURACAK TESETTÜR ELBİSE MODELLERİ

Artık moda dünyasında trend listesinin en üst sıralarında olan kapalı elbiseler muhafazakar giyimin gücünü gösteriyor. Bu yazımızda sizler için günlük giyebileceğiniz, işe giderken, hatta özel davetleriniz için elbise modellerini derledik.

  • İşe giderken;

işe giderken elbise giymeyi tercih edebilirsiniz

işe giderken elbise giymeyi tercih edebilirsiniz

2022 en güzel şal renkleri! Sezonun en şık şal modelleriİLİŞKİLİ HABER2022 en güzel şal renkleri! Sezonun en şık şal modelleri

Moda dünyası 2020'den beri dünyayı etkisi altına alan pandeminin müdahalesinden çıkıp artık eski temposuna geri döndü. Hal böyleyken çalışan kadınların her güne yeni bir ofis kombini fikri bulması kaçınılmaz bir al alıyor. Bu yıl, kadınlara zaman kazandıran şık elbiseler iş ortamında enerjisiyle yürüyerek.

  • Günlük elbiseler; 

günlük yaşantıda elbiseler kolaylık sağlıyor

günlük yaşantıda elbiseler kolaylık sağlıyor

Günlük tesettür kombin fikirleri genellikle tunik-pantolon, etek-bluz şeklinde olurken elbiseler kadınları kombin derdinden kurtarabilecek özelliğe ve şıklığa sahip.

  • Özel günler için;

2022 yılına damgasını vuran elbiseler

2022 yılına damgasını vuran elbiseler

Günlük hayatta, ofis ortamında ya da okula giderken tercih edilen şık elbiselerin özel günler için kadınlara son derece şık ve mütevazı bir görünüm kazandırdığı kaçınılmaz bir gerçek. 

BİR YORUM YAPIN 2

Fatma Ün 1 yıl önce

Elbiseler çok güzel, nasıl sipariş verebilirim

Bestami 2 yıl önce

kızlar elbiselerde daha güzel