2022'ye damgasını vuracak ofis stilleri!

Moda dünyası çalışan kadınların da giyim tercihlerinde yardımcı oluyor. Her zaman görünümüne dikkat eden kadınlar çalışma ortamlarında da bu şıklığı elde edebilir. Biz de bu yüzden sizler için ofis stili kombin önerilerinde bulunduk. İşte 2022'ye damgasını vuracak ofis stilleri...

Her geçen gün değişen moda dünyası yeni tasarımlarını karşımıza çıkarmaya devam ediyor. Yaşam standartlarına göre kendini geliştiren moda, çalışan kadınları da düşünüyor. Sosyal hayatın yanı sıra sokak trendlerinde de adından söz ettirecek ofis stilleri için gardıroplarınızda sizi bekleyen parçalar olabilir. Biz de modaya düşkün kadınlar için önerdiğimiz kombinlerde, çalışma ortamlarına uyumlu olacak şekilde minimalist bir dokunuş bıraktı. Bu parçalar yeni nesil sokak modasını da barındıran ofis tarzı kombinleriyle şık ve mütevazı görünmeyi seven kadınların profesyonelliğini koruyacak gibi duruyor. Sadece bir araya getirilmeyi bekliyorlar. Bu yazımız 2022 yılına damgasını vuracak ofis stilinizi oluşmanızda sizlere yardımcı olacak. 

2022'YE DAMGASINI VURACAK OFİS STİLİ

  • Deri parçalarla zirvedesin;

deri parçalara şans verin

deri parçalara şans verin

2022 trendleri arasında zirveye doğru tırmanan deri parçalar, her zaman tamamlayıcı özelliğiyle kendini aratmayı başarıyor. Tercih edeceğiniz kombini patlatacak bir deri ceket veya etek stil sahibi olduğunuzun ispatıdır.

  • Blazer ceketlerin gücü;

Blazer ceketlerin gücü

Blazer ceketlerin gücü

Yeni sezonda adından çokça bahsettirecek blazer ceketler vitrinleri sallamaya devam ediyor. Tesettürlü kadınlar için kurtarıcı parçalar haline gelen blazerlar alternatif renk ve desenleriyle kombinlere dahil olmak için kolları sıvadı. Ekoseli modelleriyle tek renk giyim tercihlerini canlandırmaya hazır.

Blazer ceketli ofis stili kombin önnerisi

Blazer ceketli ofis stili kombin önnerisi

Blazer ceketlerle renk oyunu! Blazer ceket modelleriİLİŞKİLİ HABERBlazer ceketlerle renk oyunu! Blazer ceket modelleri

  • İkili yelekli takımların dünyası;

İkili yelekli takımların dünyası

İkili yelekli takımların dünyası

Ofis kombinlerinde dikkat çekmeye çalışmadan şık bir görünüm elde etmek için ikili yelekli takımlar tercih edilebilir. Özellikle moda düşkünü her kadının gardırobunda bulunması gereken takım parçalarda sağlamlığı ve gizemin temsili kahve tonlarına siyah bir eş ile mesaiye kahve tadında motive başlayabilirsiniz.

Yelekli ofis stili kombin önerisi

Yelekli ofis stili kombin önerisi

  • Vazgeçilmez etekler;

Vazgeçilmez etekler

Vazgeçilmez etekler

Mesai saatlerinde yormadan şık bir görünüm kazandıracak etekler alternatifleriyle moda dünyasını kasıp kavurmaya devam ediyor. Düz kesime sahip olan bir etek ofis ortamı için rahatlığı ve güveni sunar. Bunun yanı sıra ekoseli etekler de tek renk gömlek ve yarım çizmelerle eşleşmekten mutluluk duyabilir.

BİR YORUM YAPIN 2

S.Manas 2 yıl önce

Tesettür örtünmek değilmiydi? Kendini namahremden saklamak , haram bakıştan korumak değilmiydi? Kafa eşarp takmak tesettür olmuyor. Bu şekil giyinenler tesettürlülere iftira atıyorlar

Toplam 12 beğeni

Meryem 2 yıl önce

Tesettürün ne olduğuna sen bak istersen El yüz gibi yer müstesna diğer vücut yerlerini örmektir. Onun dışında herkes istediği gibi giyine bilir. Aksini iddia ediyorsan ayetlerle kanıtlar kendinden kattigin veya başkasına ait sözlerle değil

Toplam 0 Beğeni