2022'ye damgasını vuracak parizyen stil! Parizyen stili nedir?

Fransız kadınlarının hayat tarzlarını modaya yansıttıkları parizyen stil 2022'ye damgasını vurmak için vitrinlerde yerini almaya başladı. Parizyen stilini yansıtan salaş ama şık parçalar, moda sever kadınlar için birleşmeyi bekliyor. 2022'ye damgasını vuracak parizyen stil! Parizyen stil nedir?

Moda deyince akla ilk olarak Fransız kadınlarının moda ve hayat tarzlarını yansıtan parizyen stil geliyor. 'Parisian' kelime kökeninden gelen parizyen modanın kalbi olarak nitelendirilen Paris'in kendine özgü tarzlarından biri özelliğini taşıyor. Salaş bir o kadar da şık ve mütevazı bir tavrı sergileyen stil aynı zamanda modayı benimsemiş kadınların da yaşam tarzlarını sergiliyor. Bunun yanı sıra moda ikonlarının trend listelerinden çıkarmadığı ve stilistlerin her sezon için koleksiyonlarından çıkarmaya kıyamadıkları parizyen stili bu seneye de damgasını vurmak için kolları sıvadı. Sokak stillerinde ön planda olmayı başaran parizyen stili görenlerin çoğunu kıskandırsa da ona sahip olmak çok zor değil. Uğraş gerektirmeyen sade ve basit parçaların doğru aksesuarlarla birleşimi sizi parizyen stilin duayeni yapabilir. Abartıdan uzak son derece sakin bir görünüm kazandıran bu stil ufak dokunuşlara diğer tercihlere taş çıkarabilir. Peki parizyen stil nasıl uygulanır? Bugünkü yazımızda sizler için parizyen stilin kurallarını araştırdık.

PARİZYEN STİL KURALLARI

  • Olmazsa olmaz parçalardan salaş gömlek veya bluzlar;

Parizyen stilin olmaz olmaz parçalarından olan salaş gömlek ya da bluzlarla tarzınızı konuşturmak isterseniz öncelikle doğru renkleri tercihlerinize eklemenizde fayda var. Parizyen stilini yakalamanız için özellikle tercih ettiğiniz gömleğin kesinlikle dar olmaması ilk kural!

parizyen stili

parizyen stili

  • Salaş gömleklerin yanına yüksek bel bol pantolonlar;

Parizyen stilini sokaklarda konuşturmak isteyen kadınların gardırobunda mutlaka bulunması gereken salaş gömleklerin yanı sıra yüksel bel bol pantolonlarla hayalinizde canlandırdığınız tarza bir adım daha yaklaşmış olabilirsiniz. 

parizyen stili kuralları

parizyen stili kuralları

  • Ekoselerin zamana yenilmeyen görünümü;

ekoseli modellere her zaman şans verin

ekoseli modellere her zaman şans verin

Klasik görünümler parizyen stiller için zamana asla yenilmezken ekose modeller özellikle moda düşkünü tesettürlü kadınlara kolaylık sağlayacak tercihler arasında listenin başında yer alıyor. Özellikle ekose kıyafetler sıcak kahve tonlarının içinde gezdirdiği siyah çizgilerle parizyen stilini yüksek dozda yansıtıyor. 

parizyen stilinde ekoselerin gücü

parizyen stilinde ekoselerin gücü

2022 yılını canlandıracak ekose stili! Ekoseler bu yıla da damgasını vuruyorİLİŞKİLİ HABER2022 yılını canlandıracak ekose stili! Ekoseler bu yıla da damgasını vuruyor

  • Aksesuarlarla canlılık kazanır;

Stili yakalamak için kuralları uygun parçaların buluşmasına aracılık ettiyseniz seçeceğiniz aksesuarlarla özel buluşmalarınız veya arkadaş ortamınızda gözler üzerinizde olabilir. Ufak dokunuşların kombinlerinize kattığı havayı göz ardı etmeden fular, kemer veya fransız beresi stilinizin dile gelmesi için yeterlidir. 

2022ye damgasını vuracak parizyen stil

2022ye damgasını vuracak parizyen stil

  • Stilin ana hatlarını barındıran ceketler;

parizyen stil kombin önerisi

parizyen stil kombin önerisi

Zahmet gerektirmeyen şıklığın ana hatlarının çoğunu oluşturan blazer ceketler her kombinde olduğu gibi parizyen stilinde de adından çokça bahsettiriyor. Genellikle tarzına farklı stilleri katmayı seven kadınların gardıroplarından eksik olmayan ceketler, bu yıl da zamansız parçalar arasından kurtarıcı dokunuşlar bırakmaya devam edecek gibi duruyor. 

parizyen stilin ana hattı ceketler

parizyen stilin ana hattı ceketler

Soğuk yanığı nedir ve neden olur? Yüzdeki ve eldeki soğuk ısırığına ne iyi gelir

İLİŞKİLİ HABER

Soğuk yanığı nedir ve neden olur? Yüzdeki ve eldeki soğuk ısırığına ne iyi gelir
Adı Sevgi dizisi nerede çekiliyor? Sarpça nerede, hangi ilçede?

İLİŞKİLİ HABER

Adı Sevgi dizisi nerede çekiliyor? Sarpça nerede, hangi ilçede?

BİR YORUM YAPIN 0