Griye en çok yakışan renkler! Gri renkle nasıl kombin yapılır?

Son zamanlarda havaların bir sıcak ve bir soğuk olması, farklı stillerle dışarı çıkmayı seven kadınlar için siyahın alt tonu olan griyle kombin yapma fırsatı olabilir. Bugünkü yazımızda sizler için gri rengi yakışan tonlarla kullandık.

Mevsim geçişlerinin nötr rengi olarak kabul edilen gri, rahat sokak stillerinde kullanılacak tercihler için masaya yatırıldı. Hemen her renkle uyum sağlamayı benimsemiş gri siyahın alt tonu olduğu için asaletin köklerinden geldiğini her haliyle ortaya koyuyor. Gri, neredeyse tüm koleksiyonlarda tamamlayıcı bir renk konumunda kendini kabul ettirse de ön planda olabilmek için de bazı detayları ön planda tutmak gerekir. 

Grinin en sevdiği renkler

Grinin en sevdiği renkler

YEŞİL VE GRİ UYUMU

Asaleti ve güven duygusunun harmanlandığı yeşil ve griyi omuzlarımızda bir araya getirerek bahara güzel bir giriş yapabiliriz. Her yerde spor giymeyi seven kadınların ciddiyeti de koruma gibi bazı takıntıları olabilir. İstiklal caddesinde veya balat sokaklarında yan yana yürüdüğünüz stiller arasında yeşil sweatshirt ile gri blazer'ın birleşimi şaşırtsa da bir andan alkış tufanına tutulabilirsiniz. Klasik ve spor görünümlerin baş tacı olan jean pantolonların yanında kombininizi casual çanta ve gözlükle tamamlayabilirsiniz.

Yeşil ve gri uyumu kombin önerisi

Yeşil ve gri uyumu kombin önerisi

YAKIN TONLAR ANDIRAN MAVİ VE GRİ

Mavinin gri tutkusu

Mavinin gri tutkusu

Dürüstlüğü temsil eden mavinin, yakın arkadaşı olan gri tonlarıyla iyi anlaştığı inkar edilemez bir gerçek. Özellikle son dönemde baharı özleten havaların kararsızlığıyla mavinin serinliği grinin sıcak dokunuşlarına bırakılabilir. Uyumu da temsil eden mavi, sergilediği dürüst tutumuyla çok sevdiği griyi ön planda tutabilir. 

Modada zarafeti temsil eden 3 renk tonu!İLİŞKİLİ HABERModada zarafeti temsil eden 3 renk tonu!

Bej ve ekrunun grit uyumu

Bej ve ekrunun grit uyumu

BEJ VE EKRUNUN GRİ TUTKUSU

Her tonuyla kumaşlarda iz bırakan bejin griye olan tutkusu moda düşkünü kadınların kombinlerinde yardımcı bir karakter olmaya devam ediyor. Uyumun rengi olan bej, asalet tonu griyle birleşince dillerden düşmeyecek bir görünüm sağlayabilir. Yeter ki ön plana çıkarılması gereken tonu doğru detaylarda vererek patlatabilelim. Bu kombin önerimizde bej ya da ekru tonlarında bir kazağı griye giydirdik. Özünü unutmayan griyi siyah bir etekle buluşturup aksesuarlarla destekledik. Özellikle tesettürlü kadınlar için toparladığımız bu parçalar özünden çıkan grinin bejle olan dostluğunu ortaya koyuyor.

Bej ve gri kombin önerisi

Bej ve gri kombin önerisi

Salon dekorasyonunda sarı ve gri nasıl kullanılır?

İLİŞKİLİ HABER

Salon dekorasyonunda sarı ve gri nasıl kullanılır?

BİR YORUM YAPIN 0