Arkadaş ortamları için kombin önerileri! Arkadaş ortamları için nasıl kombin yapılır?

Yaz aylarının gelmesiyle beraber arkadaş buluşmalarını artırmanın tam zamanı. Bu süreçlerin kaliteli geçmesini istemenizin yanı sıra şık ve rahat görünmeniz için sizlere birkaç öneride bulunduk. Özellikle gençlerin sosyalleşeceği bu günleri değerlendirirken akıllarda soru işareti kalmaması için haberimize göz atabilirsiniz. İşte arkadaş ortamları için önerdiğimiz parçalar...

Hafta içi yoğun iş temposunun ardından yakın arkadaşlarla bir araya gelmenin heyecanını yaşayanlar için en güzel ve en kolay kombin önerilerini derledik. Özellikle giyimine düşkün kadınlar, arkadaş ortamlarında tercih edecekleri kıyafetlere günler öncesinden bakmaya başladı. Öte yandan arz ve talebe göre gelişerek değişen moda, tarzları da değiştirebildiği için modadaki çeşitliliğin ve derinliğin oldukça fazla olduğu bu son zamanlarda vitrinlerdeki görsel sunumların temposu moda düşkünlerinin dikkatinden kaçmıyor. Böylelikle, her zaman her yerde şık giyinmeyi tercih eden kadınlar için moda dünyasındaki çeşitli koleksiyonlar yakın arkadaşlarınıza ayıracağınız vakitlere özel de kombin oluşturmanızı sağlıyor. Havaların ısınmasıyla birlikte serinliğin simgesi olan mavi tonları, özellikle tesettürlü kadınların vazgeçilmezi olan uzun eteklerle buluşunca bu gibi ortamlarda büyük ilgi görebilir. Biz de sizler için dostlarınızın yanında daha rahat ve şık bir kombin oluşturabilmeniz için birkaç parçayı bir araya getirdik. İşte arkadaş ortamlarınız için önerilerimiz...

ÜST DÜZEY KONFOR

Yandan yırtmaçlı maksi boy tunikler

Yandan yırtmaçlı maksi boy tunikler

Samimiyet kadar rahatlığın ve şıklığın da ön planda olması için sohbetin koyu olduğu bir arkadaş ortamında üst düzey bir konfor yakalamak gerekir. Özellikle tesettürlü kadınların vazgeçemediği ve her sezon trenlerin başında yer almayı başaran tunikler bu yıl maksi boy modelleriyle adından çokça söz ettiriyor. Yandan yırtmaçlı modelleri sayesinde bol pantolonlarla iyi bir ikili olmayı başaran tunikler, doğal bir görünümü yansıtmayı unutmuyor. 

UZUN ETEKLERLE MÜTEVAZI BİR GÖRÜNÜM SAĞLA!

uzun eteklerle mütevazı bir duruş

uzun eteklerle mütevazı bir duruş

Hasretle beklediğimiz sıcak havaların gelmesiyle birlikte yakın arkadaşlar, çay bahçeleri ya da ev oturmaları için randevulaşmaya başladı. Özellikle dostlarınızla sokak stillerine karışmak için güne neşe katacak olan mavi tonlarındaki etekler, desenleriyle ya da sade dokularıyla dilden dile dolaşmak için adeta can atıyor. Beyaz ya da ekru gömlekle canlandırabileceğiniz kombini, spor ayakkabıyla konfora kavuşturabilirsiniz. Tercih edeceğiniz aksesuarların uyumuyla da koyu bir sohbetin tadını çıkarabilirsiniz.

ŞIKLIĞINA SPORU DA DAHİL ET!

Şıklığına sporu da kat

Şıklığına sporu da kat

Çiftlere özel en şık bayram kombinleri! Bayram kombini nasıl yapılır?İLİŞKİLİ HABERÇiftlere özel en şık bayram kombinleri! Bayram kombini nasıl yapılır?

Son zamanlarda çokça karşımıza çıkan, hem kap hem de tunik niyetine kullanabileceğiniz parçalar, şık ve sportifliğin yanı sıra mütevazı bir yansıma da bırakıyor. Arkadaşlarınızla sahil kenarında içeceğiniz bir fincan çayın, özellikle tercih edebileceğiniz beyaz gömleklerle eforsuz bir kombin oluşturarak keyfine varabilirsiniz. Sizi yansıtacak bu şık parçaların birleşimine rahatınızı bozmayacak espadril ayakkabılar da şıklığınıza katkıda bulunacaktır. 

KAPÜŞONLU PARKALARLA TARZINA TARZ KAT!

kapüşonlu parkalarla tarzını yenile

kapüşonlu parkalarla tarzını yenile

Ormanda yürüyüş yaparken ne giyilmeli? Doğa yürüyüşleri için giyim tüyolarıİLİŞKİLİ HABEROrmanda yürüyüş yaparken ne giyilmeli? Doğa yürüyüşleri için giyim tüyoları

Tüm bunların yanında yakın arkadaşınızla bu sıcak günlerde ikindinin serinliğini yakalayabileceğiniz bir orman yürüyüşü yapabilirsiniz. Doğanın renklerini barındıran havayı omuzlarınızda hissedeceğiniz yeşil tonlarındaki bir parkayı, ekoseli gömlek ve jogger siyah pantolonla birleştirebilirsiniz. Bu etkinliğinizde dostunuzla vereceğiniz sohbet arasında üzerinizden atamadığınız konforunuzla çayınızdan bir yudum alabilirsiniz.

Peki sizin için bir araya getirdiğimiz parçaları beğendiniz mi?

BİR YORUM YAPIN 2

yenilmez umut 2 yıl önce

1000 tane elmas lazim lütfen elmas gelirmi

Toplam 2 beğeni

yenilmez umut 2 yıl önce

Bişey yok

Toplam 3 beğeni