Baharda denim pantolonla giyilebilecek en iyi ayakkabı modelleri!

Her sezon trend listelerinde olan denim pantolonlar rahat kombinler için baş yapıt olmaya devam ediyor. Gündüzden gece kıyafetlerine kadar giyilebilen denim pantolonların ortama uyum sağlayabilmesi genellikle ayakkabılara bağlıdır. Peki denim pantolonlarla giyilebilecek en iyi ayakkabı modelleri hangileridir?

Trend listelerine adını altın harflerle yazdıran denim pantolonlar farklı renk ve kalıplarıyla gardıroplarda yerini koruyor. Geçmişten günümüze adını altın harflerle yazdıran ve her ortama ayak uyduran bu pantolonlar, yalnızca spor ya da casual kıyafetlerle değil klasik tercihlerde de yerini bulabiliyor. Ancak hiçbir kıyafetin sokak stillerinde tek başına meydan okuyamadığı gibi denim pantolonlar da tamamlayıcı parçalar olmadan kendini gösteremez. Bu sebeple hafta içinden hafta sonuna, gündüzden geceye her aktivitede giyilebilecek denim pantolonların ortama uyum sağlayabilmesinin yolu öncelikle ayakkabı tercihlerinin iyi olmasından geçiyor. Biz de sizler için kumaşının yalnızca soğuk günler için değil bahar aylarına göre de farklı renk ve kalıplarda şekillendirilen denim pantolonlara uyabilecek ayakkabı modellerini derledik. İşte bahar ayında denim pantolonlarla giyebileceğiniz ayakkabı modelleri!

BAHAR AYLARINDA DENİM PANTOLONLA GİYİLEBİLECEK EN İYİ AYAKKABI MODELLERİ

  • İnce bantlı topuklu sandaletler;

İnce bantlı topuklu sandaletler

İnce bantlı topuklu sandaletler

2022 yılının öne çıkan denim parçaları nelerdir? Moda haftalarına damga vuran denim parçalarİLİŞKİLİ HABER2022 yılının öne çıkan denim parçaları nelerdir? Moda haftalarına damga vuran denim parçalar

İnce bantlı sandaletler, herhangi bir kombini şık hale getirebilir. Özellikle renklerine ve kalıplarına göre tercih edeceğiniz denim pantolonlara klasik bir görünüm kazandırması zor değil. İnce bantlı sandaletleri, özel davetler de ya da arkadaş buluşmalarında denim pantolonlarla rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

LİMOYA / YOLANDA SİYAH ÇİÇEKLİ YÜKSEK TOPUKLU SANDALET: 329,90 TL

  • Spor ayakkabılar;

Spor ayakkabılar

Spor ayakkabılar

Gelişerek değişen moda anlayışıyla spor ayakkabıların, eşofman altlarından sonra denim pantolonlarla arası çok iyi. Rahata alıştığımız bu son zamanlarda konfora ulaştıran bu aksesuarlar, denim pantolonlar için en önemli tamamlayıcı parçalar arasında yer alıyor.

MUPASHOES / BEYAZ SPOR AYAKKABI: 289,90 TL

  • Loaferler;

Düz ve bol paçalı jeanlerin altına giyebileceğiniz loafer modelleriyle 2022 yılının trendlerinde imzanızı atabilirsiniz. Adeta yıla damgasını vuracak bu ikili sokak stillerinde çok konuşulabilir. İyi bir klasik loaferlar denim pantolonları ekstra şık bir görünüme ulaştırabilir.

ZARA / TOKALI ARKASI AÇIK LOAFER: 429,95 TL

  • Kanvas ayakkabılar;

Kanvas ayakkabılar

Kanvas ayakkabılar

Bir döneme damgasını vuran sneakers ya da kanvas ayakkabılar tekrar vitrinlerde yerini almışken özlediği denim pantolonlara da kavuştu. Kıyafetinize göre tercih edeceğiniz kanvas ayakkabıyla jean pantolonları minimal bir görüntüye ulaştırabilirsiniz.

LİMOYA / HELENA GRİ SNEAKERS ORGANİK: 399,90 TL

  • Parmak arası terlikler;

Parmak arası terlikler

Parmak arası terlikler

Rahatına düşkün moda ikonları için bir seçenek daha var. Bol kesim denim pantolonlarla giyebileceğiniz parmak arası terlikler size şık bir görünüm sunacaktır. Bunun yanı sıra gününüzü konforlu geçirmenizi de sağlayacaktır.

ZARA / FLAT LEATHER SANDALS:599,95 TL

BİR YORUM YAPIN 1

Elife 1 yıl önce

Kendim eczacıyım çoğunluk fito kremi öneriyor leke ve izler için ama internette okuyup almak bir şeyleri denemek doğru değil. Doktora gittiğinizde sizin cildinize ne uygunsa onu önerir zaten. Her ilaç yüze iyi gelmez herkesin cilt ve dokuları farklı bu yüzden yan etkisi olabilir.

Toplam 1 beğeni