DCEY ve Divarese markaları 2022 yaz koleksiyonunda birleşti!

Dünyaca ünlü ayakkabı ve aksesuar markası Divarese, Davet Çok Elbisem Yok (DCEY) ile stilini üçüncü kez birleştirdi. Markalar bu birleşimle 2022 yaz sezonu için 'Day & Nigh' adlı konsept ile kapsül koleksiyonunu tanıttı. İşte DCEY ve Divarese markalarının yeni sezon koleksiyon parçaları...

Ayakkabı ve aksesuar markaları arasında dünya listelerinde ilk sıralarda olan Divarese, bu yıl üçüncü kez DCEY ile güçlerini birleştirdi. 2022 yaz sezonu konseptiyle yalnızca özel geceler için değil, günlük stile de kolayca uyum sağlayabilecek ürünler ortaya çıkardı. Taş süslemeleriyle dikkatleri üzerine çeken tasarımlar, bu yılın trendlerinde zirveyi zorlayacak gibi duruyor. İki dev markanın moda severler için ortaya çıkardıkları koleksiyonda bilekten bağlanan 5 farklı model bulunuyor. Klasik renklerin parlak taşlarla bir araya geldiği tasarımlar, günün her saatinde gündüzden geceye iddialı ve şık bir görünüm vadediyor. Öte yandan feminen bir duruşa ulaştıran tasarımlar, siyah ve gümüş gibi her tona hitap eden zamanların renklere korkusuzca eşlik ediyor. Koleksiyonda bulunan turuncu ve lila tonları da saten dokular ile birleşerek yazın enerjisini patlatıyor. Divarase ve Davet Çok Elbisem Yok (DCEY) markalarının birleşimiyle ortaya çıkarılan koleksiyondaki parçalar sınırlı sayıdaki tasarımlardan oluşuyor. İşte 2022 yaz sezonuna damgasına vuracak Divarese ve DCEY markalarının 'Day & Nigh' adlı koleksiyonu...

Divare ve DCEY koleksiyonu

Divare ve DCEY koleksiyonu

DIVARESE VE DCEY 2022 YAZ SEZONU KOLEKSİYONU

Geceden gündüze günün her saatinde giyilebilmesi için tasarlanan parıltılı ayakkabı modelleriyle modaya düşkün kadınlar, şimdiden kombinlerini tamamlamak için kolları sıvamaya başlamışken dünyaca ünlü ayakkabı ve aksesuar markası Divarese'nin birleştiği DCEY'in kurucu ortaklarından olan Eda Franci, yapılan anlaşma hakkında şunları kaydetti:

Day & Night koleksiyonu

Day & Night koleksiyonu

"Bu sezon koleksiyonu hazırlarken aklımızda bir yaz günü sabahtan akşama, günün her anı feminen ve iddialı görünümünü koruyan kadınlar ve onların canlı enerjisini yansıtan birbirinden şık stilleri vardı. DCEYxDivarese 'Day & Niht' koleksiyonu her zaman şık olmayı ve ışığını yansıtmayı seçenlere ithaf edildi diyebilirim."

Gündüzden geceye Divarese ve DCEY modelleri

Gündüzden geceye Divarese ve DCEY modelleri

Öte yandan zarif ve zamansız bir tasarım stilini yansıtan DCEY kurucusu ortaklarından Seda Aksoy da, "Koleksiyonu hazırlarken, tasarımların her kadının dolabında olması gereken zamansız parçalardan oluşmasına çok önem verdik. Hem gündüz bir denimle hem de gece iddialı bir elbise ile kolaylıkla kombinlenebilen bu koleksiyonu en iyi anlatan konsept 'Day & Night' oldu. Stiline biraz ışıltı renk katmayı seven kadınlar bu yaz DCEYxDivarese tasarımlarından vazgeçemeyecek" ifadeleriyle kadınları günün her saatinde ışıldamaya davet ediyor. 

2022 yaz sezonu için Divarese ve DCEY ayakkabı modelleri

2022 yaz sezonu için Divarese ve DCEY ayakkabı modelleri

Ayı üzümü nedir? Ayı üzümü çayı nasıl yapılır? Ayı üzümü çayının faydaları nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Ayı üzümü nedir? Ayı üzümü çayı nasıl yapılır? Ayı üzümü çayının faydaları nelerdir?

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0