Her sezon giyilen parçalar nelerdir? Stil olan ikonik parçalar!

Trendler değişse de her zaman tarz sahibi olmanızı sağlayan tasarımlar sokak stillerinde başrol oynamaya devam ediyor. Sonbahar ve kış sezonunda aniden değişen hava koşullarına rağmen yerini korumaya devam eden ikonik parçalar, aynı zamanda birçok kombinin kurtarıcısı oluyor. Peki, her sezon giyilebilecek kıyafetler nelerdir? İşte, gardıroplarınızda bulundurmanız gereken ikonik parçalar...

Mevsimler gelir geçer, dönemin renkleriyle yeni yeni tasarımlar karşımıza çıkar. Ancak hiçbir sezon modasını eskitmeyen parçalar, hayatımızın bir köşesinde her zaman var olur. Modaya düşkün kadınlar her ne kadar dönem trendleriyle ilgilenseler de gardıroplarında mutlaka onlara konfor ve kolaylık sağlayacak parçalara da yer verir. Blazer ceketler, trençkotlar, beyaz gömlek, uzun tunikler ve etekler gibi kıyafetler her an hayatımızda yeri olabilen parçalardır. Hiçbir dönem modası geçmeyen renkler ile kullanabileceğiniz bu kıyafetler uzun bir süre başrolü kaptırmayacak gibi... Peki, her sezon kullanılabilir olan bu ikonik parçalar nelerdir? İşte, detaylar...

Sweatshirt kombini nasıl yapılır? Sweatshirt kombini yapmanın 5 farklı yoluİLİŞKİLİ HABERSweatshirt kombini nasıl yapılır? Sweatshirt kombini yapmanın 5 farklı yolu

MODASI GEÇMEYEN İKONİK PARÇALAR!

  • Blazer ceketler;

Blazer ceketler

Blazer ceketler

Geçtiğimiz yıllara göre yeni tonlarıyla ezber bozan blazer ceketler 2023 yılında da modanın kıskacında olan parçalar arasında olmayı başardı. Ana renkleriyle hiçbir zaman değer kaybetmeyen blazer ceketler, yalnızca mevsimin en trend tonlarına göre adeta bukalemun görevi görebiliyor. Zaman zaman kendi takım pantolonuyla gördüğümüz blazer ceketler, denim pantolonlarla da favoriler arasında!

  • Trençkotlar;

Trençkot örneği

Trençkot örneği

'Bugün ne giysem?' derdinin kurtarıcı parçası trençkotlar, tek başına bir stili ayaklandırmaya devam ediyor. Trendlere bağlı kalmadan da ikonik olduğu ortada. Yalnızca iklime göre kumaş değişikliği yapılan trençkotlar, genellikle klasik bej tonlarıyla moda severlerin aklını başından alıyor.

  • Beyaz gömlekler ve tunikler;

beyaz gömlek ve tunikler

beyaz gömlek ve tunikler

Geçmişten günümüze birçok renk ile uyum sağlamayı seven ve kadınların kurtarıcı parçalarından biri olan beyaz gömlekler ya da tunikler trendlere bağlı kalmayan ikonik parçalar arasında yerini koruyor. Hemen hemen tüm gardıropların baş kahramanı olan beyaz gömlekler, her kalıbıyla kendini ön planda tutuyor. Kumaş pantolonlar ile olduğu kadar denim pantolonlarla da kombinlenebilen bu parçalar, renkli veya desenli elbiseler ile de kullanılabilir. 

  • Pileli etekler;

pileli etekler

pileli etekler

Sezon ayırt etmeksizin farklı parçalarla bir araya getirilen pileli etekler, özellik bu yıl kadınların vazgeçilmezi haline geldi. 80li yılları anımsatan tavrıyla albenili desenleri ve renkleriyle mağaza vitrinlerinde sıkça karşımıza çıkan etekler, sonbahar kış sezonlarında bilekte bot ve çizmeler ile kombinlenerek trendlere aldırış etmeden her sezonda kullanılmaya devam ediyor.

  • Tulumlar;

tulum modelleri

tulum modelleri

Tek parça şıklığıyla rahatlığı ve bütüncül görünümü elde etmenizi sağlayan tulumlar her sezona uyum sağlayan ikonik parçalardan biri. Tesettür giyimde de oldukça sık tercih edilen tulumlar, farklı kalıp ve modelleriyle dünya modasının vazgeçilmez parçaları arasında önemli bir rol oynuyor.  

BİR YORUM YAPIN 0