Sweatshirt kombini nasıl yapılır? Sweatshirt altına ne giyilir?Sweatshirt kombin önerileri

Bahar aylarının vazgeçilmez parçası sweatshirtler ile zannedilenin aksine birden fazla tarzı kombinlerinize taşıyabilirsiniz. Aksesuar ve parçalar ile oldukça şık görünümler kazandırabileceğiniz sweatshirtler, yalnızca spor kıyafetler ile kombinlemiyor. Aksine çok daha zıt parçalar ile kombinlenerek stilinizi ön plana çıkarıyor! Peki, sweatshirt kombini nasıl yapılır, altına ne giyilir? İşte, detaylar...

Kombinlerinde rahatlığı öncelik tutan insanlar için oldukça kurtarıcı bir parça olan sweatshirtler, havaların soğumasıyla birlikte gardıroplarda yerini almaya başladı. Ünlü modacıların bu sezonda kilit bir parça olarak belirlediği sweatshirtlere birkaç farklı dokunuş yaparak hem rahat hem de şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Moda dünyasında yansıtıldığı gibi sweatshirtler yalnızca spor kıyafetlerle değil aksine çok daha zıt parçalar ile kombinlenerek görünümlere fonksiyonel bir bakış açısı katıyor. Birçok markanın birden fazla renk ve kumaş seçeneğiyle sunduğu sweatshirtler, gününüzü hem rahat hem de aynı zamanda şık geçirebilmenize olanak tanıyor. Peki, sweatshirt kombini nasıl yapılır, altına ne giyilir? İşte, sweatshirt kombinlerinizde istediğiniz tarzı yansıtmanızı sağlayacak bazı kıyafet önerileri...

UGG botlar nasıl kombinlenir? Ultra mini UGG modelleri! 2024 UGG bot muadil markalar kadınİLİŞKİLİ HABERUGG botlar nasıl kombinlenir? Ultra mini UGG modelleri! 2024 UGG bot muadil markalar kadın

SWEATSHİRT KOMBİNLERİNİ FARKLILAŞTIRACAK 5 PARÇA!

  • BLAZER CEKETLER:

Kombin seçimlerinde konforu temel alan kişiler değişen hava koşullarıyla sweatshirtleri gardıroplarında ön plana çıkardı. Birçok parçayla bir arada kullanılarak birden fazla görünümü rahatlıkla elde etmenizi sağlayan sweatshirtler, aynı zamanda birçok doku ve kumaş seçeneğiyle de günün soğukluğuna adapte edilebiliyor.

Sweatshirt blazer ceket kombin örneği

Sweatshirt blazer ceket kombin örneği

Blazer ceketler ise sweatshirt kombinlerinde adeta kurtarıcı parçalar oldu. Spor ve şıklığı tek bir görünüme taşıyan blazer ceketler hem denim pantolonlar hem de etekler ile oldukça güzel görünümler oluşturmanızı sağlıyor. Sanılanın aksine sweatshirtler ile de oldukça hoş görünüyor. Ofis hayatında değerlendirebileceğiniz blazer ceket ve sweatshirt kombinlerini denim pantolon ve convers ile çok daha orjinal bir hale getirebilirsiniz. 

  • GÖMLEKLER:

Birçok farklı markanın birden fazla renk ve kumaş ayrıcalıklarıyla sunduğu sweatshirtleri, spor parçalar dışında kombinlemek oldukça zor görünse de belirleyeceğiniz birkaç kilit kıyafet ile bu durumu kolay bir hale getirebilirsiniz. 

Sweatshirt gömlek üstü kombin örneği

Sweatshirt gömlek üstü kombin örneği

Birbirinden farklı kombinler ile oldukça cool bir görüntü sunan sweatshirtleri, gömlekler ile eşleştirmeniz stilinize kolej tarzını katmanızı sağlar. Denim veya kumaş pantolon fark etmeksizin yapılan kombinlerde sweatshirtler, birçok gömlek ile değerlendirildiğinde oldukça genç ve dinamik bir görünüm sağlıyor. Bu tarz bir kombinin üzerine bomber ceket veya uzun kaşe kaban giyerek stilinizi ön plana çıkarabilirsiniz.

  • SUNİ DERİ PARÇALAR:

Uğraşılmamış bir şıklık arayan kişiler için oldukça kullanışlı bir parça olan sweatshirtleri suni deri parçalar ile kombinleyerek her ortama uygun hale getirebilirsiniz. 

Sweatshirt suni deri pantolon kombin örneği

Sweatshirt suni deri pantolon kombin örneği

Sweatshirtler ile tercih edeceğiniz suni deri pantolonlar, topuklu botlar, çanta veya ceketler kombinlerinizi elegant bir tarza çevirerek şıklığa zarif bir form kazandırır. Renkleri arasında yapacağınız kombinasyonlar ise görünümünüze bütünlük katar. Hem ofis hem de eğitim hayatınızda değerlendirebileceğiniz bu kombinler ile yer aldığınız ortamlarda farkınızı ortaya koyabilirsiniz. 

  • MAXİ VEYA MİDİ BOY ETEKLER:

Özellikli tesettürlü kadınların kullanışı açısından rahat bulduğu midi veya maxi etekler ile sweatshirtleri fonksiyonel olarak kullanabilir, gün içerisinde değişen hava şartlarına aniden uyum sağlayabilirsiniz

Sweatshirt maxi etek kombin örneği

Sweatshirt maxi etek kombin örneği

Geçtiğimiz sezonda da ön plana çıkarak birçok model tarafından tercih edilen maxi ve midi boy etekler rahatlıklarının yanı sıra görünümlere oldukça tatlı bir tarz kazandırıyor. Geniş veya oversize seçenekleri ile oldukça sempatik bir tarz sunan sweatshirtleri de bu tarz etekler ile kombinleyerek bahar aylarına uygun yağmur botları ile de değerlendirebilirsiniz. Tercih edebileceğiniz kalın veya opak kilotlu çoraplar ile de kombinlerinizi soğuk havaya uygun hale getirebilirsiniz. 

  • KUMAŞ PANTOLONLAR:

Kapüşonlu veya kapüşonsuz seçenekleri ile birçok model sunan sweatshirtler, kumaş pantolonlar ile ayrı bir anlam kazanıyor. 

Sweatshirt kumaş pantolon kombin örneği

Sweatshirt kumaş pantolon kombin örneği

Tercih edebileceğiniz deri kemer ve çanta gibi birçok aksesuar ile Sweatshirt kombinlerinizde şıklığınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Sweatshirtler ile oluşturacağınız kombinlerde aksesuarlar, farklı birçok kıyafetin yanı sıra tarzınızı yansıtabilecek önemli parçalardır. Bu sayede kullanacağınız gümüş, gold veya rose renklerindeki aksesuarlar ile pantolon Sweatshirt rengine karar verebilir, elegant bir görünüm elde edebilirsiniz. 

Beyaz lahananın cilde faydaları nelerdir? Cilt gençleştiren lahana maskesi tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Beyaz lahananın cilde faydaları nelerdir? Cilt gençleştiren lahana maskesi tarifi
Somer Şef gizli lahmacun tarifini açıkladı! Somer Sivrioğlu'dan lahmacunun püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

Somer Şef gizli lahmacun tarifini açıkladı! Somer Sivrioğlu'dan lahmacunun püf noktaları
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0