2022 yılının sonbahar trendleri! Sonbahar trendleri arasında neler var?

Sonbaharın gelmesiyle beraber, 2022-2023 Sonbahar-Kış trendleri moda severlerle buluştu. Biz de stil sahibi kadınlar için 2022 yılının sonbaharına dair moda tüyoları verdik. Sonbahar trendleri arasında neler var? İşte 2022 yılının sonbahar trendleri...

Her yıl olduğu gibi bu sene de canlı renklerin ön planda olduğu bir moda yılı görüyoruz. Ara ara vitrinlerde olmayı seven parlak ve neon renkler bu yıl da trendler arasından adını sildirmedi. Asla vazgeçilmeyen, her yıl stilistlerin çizgilerinde gördüğümüz tonların yanı sıra ara ara kreasyonları kasıp kavuran canlı renkler bu yılın sonbaharına da hakim oluyor. Öte yandan farklı kumaşların ve desenlerin de ön planda olacağı beklenen 2022'nin sonbaharında, aksesuarlarıyla beraber kıyafet tasarımları, sivri kesimlerle geçmişin de göz ardı edilmediği daha gelecekten bir çağı anımsatıyor. İşte 2022 yılının sonbaharı için öne çıkan renkler, kumaşlar ve desenler...

2022 YILININ SONBAHAR TRENDLERİ!

  • Canlı renkler ön planda;

Genç ve hareketli bir stil oluşmasına yardımcı olan pembe tonları hemen her yıl olduğu gibi yine hakimiyetini koruyor. Sezonun en trend geçişlerini barındıran bu tonları, kendisi gibi canlı ya da soft renklerle bir arada tutarak bu sonbaharda, zamansız ve sade bir ahenk yakalayabilirsiniz.

Paster tonlar

Paster tonlar

  • Vazgeçilmez pastel tonlar;

Canlı renkler gücünü, göz alıcı bir şekilde kendini her trendin arasında belli etse de pastel tonlar da moda düşkünlerine adeta sakin bir yaşantı sunuyor. Yumuşak renk geçişleriyle baştan sona aynı tonların hakim olduğu kombinler temiz ve sade bir stilin olmazsa olmazı halinde. Bu sonbahar bize pastel tonların baskın olduğu bir sezon gösteriyor.

Tüvit kumaş

Tüvit kumaş

Her sezon giyilen parçalar nelerdir? Stil olan ikonik parçalar! İLİŞKİLİ HABERHer sezon giyilen parçalar nelerdir? Stil olan ikonik parçalar!

  • Tüvit kumaş geri dönüyor;

Daha çok geçtiğimiz yıl karşımıza çıkan tüvit kumaşı, bu sonbahar için de mağazaların koleksiyonları arasına alındı. Birçok marka şimdiden tüvit kumaşının hakim olduğu tasarımların üretimlerine başladı. Özellikle takım olarak göreceğimiz bu ürünler, monokrom renk geçişlerine sahip görünümleriyle göz alıcı bir hava katıyor.

Kahve tonları sonbahar ruhuyla geliyor

Kahve tonları sonbahar ruhuyla geliyor

  • Kahve tonları sonbahar ruhuyla geliyor;

Sürekli değişen renk trendlerinin yanı sıra zamansızlığını koruyan kahve ve toprak tonları sonbahar ruhuyla birlikte anılmaya devam ediyor. 2022 yılının sonbaharında birçok markanın koleksiyonlarında sıkça karşılaşacağımız bu tonlar farklı dokularla birleşerek göz alıcı bir görünümle sonbaharı kucaklıyor.

  • Büyük desenlere merhaba;

Özellik dış giyim kategorisinde göreceğimiz desenli palto ve kabanlar, sonbaharda moda düşkünlerinin gözdesi olacak. Pek çok desen alternatifi göreceğimiz 2022 yılı sonbaharında her stile uygun desenler biraz 90'lı yıllardan bir esinti bırakıyor olabilir.

Büyük desenler

Büyük desenler

Öte yandan küçük desenli kareli kumaşlar ve rengarenk soyut desenler de sezonun gözde stillerini oluşturuyor.

Farklı dokular

Farklı dokular

  • Farklı dokuları kullanmaktan çekinmeyin;

Farklı dokuların bir arada kullanılacağı 2022 sonbaharında rengarenk tüyler, kürkler ve danteller muhteşem bir ahenkle vitrinlerde yerini alacak. Görünüme farklı bir boyut kazandıran bu tasarımlar şıklığına düşkün kadınların stilini yeni doku katmak için hazırlıklara başladı. Tercih edilen sade kombinlerle de hep uyum halinde.

  • Kapitone detaylar önemli;

Tül, kürk ve tüy tasarımlarının yanı sıra kapitone desenler de bu sonbaharın trendleri arasında yer alıyor. Özellikle geçtiğimiz yıl çokça karşımıza çıkan bu desenler 2022 sonbaharı için de yeniden listeye alındı. Sezonun moda renkleriyle birleşerek sıra dışı bir etki oluşturacağı beklenen kapitone desenler, farklı dokuları bir araya getiriyor.

Aksesuarlar

Aksesuarlar

  • Aksesuarlarla hareketli bir dokunuş;

Önceki sezonlarda mini ve maksi boy çantalarla sıkça karşılaşırken, bu yıl özellikle daha göz alıcı desenlerin olduğu tasarımları göreceğiz. Kıyafetlerle görünen canlı renk geçişleri, çanta modellerinde de sıklıkla görebileceğiz. Bunun yanı sıra kalın topuklu ayakkabılar ve saç aksesuarlarına da rastlayacağımız inci ve taş materyaller, 2022 sonbaharında göze çarpan cesur detaylardan sadece birkaçı olmaya aday.

BİR YORUM YAPIN 0