Ebru Yaşar üzerinde servet taşıdı! Altın kaplama elbisesi olay oldu

Önceki akşam Bodrum'da hayranlarıyla bir araya gelen şarkıcı Ebru Yaşar'ın altın detaylı elbisesi sosyal medyaya damga vurdu.

"Ben Ne Yangınlar Gördüm", "Kalmam" ve "İçime Ata Ata" gibi birbirinden hit parçalarla adından söz ettiren şarkıcı Ebru Yaşar, geçtiğimiz gün Bodrum Antik Tiyatro'da sahne aldı. Sahne şovu ile hayranlarına müzikal bir şölen yaşatan Yaşar'ın hem şarkıları hem de elbisesi sosyal medyayı salladı. 

Ebru Yaşar

Ebru Yaşar

Mitolojik desenli özel dikim bir elbise giymeyi tercih eden ünlü şarkıcının elbisesinin göğüs kupunda 14 ayar altından yapılan 80 adet yaprak dikkat çekti. Zarif görüntüsüyle hayranlarından tam not alan Yaşar'ın tarzı sosyal medyada çok konuşuldu.

 Ebru Yaşar altın kaplama elbise

Ebru Yaşar altın kaplama elbise

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Masterchef'te skandal hata! İtalyan şef Danilo açıkladı: Günah

Alparslan Öztürk'ten Ebru Şancı'ya yıl dönümlerinde siyah çelenk! 'Karşılığı bu mudur?'

İLİŞKİLİ HABER

Alparslan Öztürk'ten Ebru Şancı'ya yıl dönümlerinde siyah çelenk! 'Karşılığı bu mudur?'
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0