Dünya markaları 2022/2023 Sonbahar-Kış tanıtımlarını yaptı!

Dünyaca ünlü markalar 2022/23 Sonbahar-Kış Koleksiyonlarını tanıtarak moda severleri heyecanlandırdı. Tasarımcılar artık daha hacimli ve feminen görünüme öncelik tanıyor. İşte 2022/23 Sonbahar-Kış koleksiyonundan öne çıkanlar...

Tasarımcılar bu sonbahar ve kış koleksiyonlarında feminen görünümü ön planda tutuyor. Korseli elbiseler, öğrenci formları, nostaljik tüvitler ve jile gibi tasarım detaylarıyla geçmişi anımsatan moda, tekrarlanabilir bir forumda olduğunu da gösteriyor. Dünyaca ünlü markaların tasarımcıları dezavantaj gibi görünen 'tekrar' faaliyetlerini avantaja çevirerek; Özellikle geçmişin geleneksel görünümünü yansıtarak daha salaş, hacimli ve kadınsı detaylara yer vererek bu yılın sonbahar-kış koleksiyonunu sundu. İşte dünyaca ünlü markaların 2022/23 Sonbahar-Kış koleksiyonu...

2022/23 SONBAHAR-KIŞ KOLEKSİYONU

okul sezonu

okul sezonu

  • Modada okul sezonu;

2000'li yılların kravat modası geri geldi. Yalnızca okul kıyafetleri içinde olmayan aynı zamanda tüm moda severlerin de ilgisini çekecek parçalar arasında yer aldı. Beyaz gömlek, pileli etek, blazer ceketli takımlar, ekoseli desenler, uzun çoraplar ve makosenlerle sokakta değil, okul koridorlarında ikonik bir stil yakalayabilirsiniz.

korse kum saati modası

korse kum saati modası

Ütüleri rafa kaldırmaya hazır mısınız? İşte kırışık giysi trendi!İLİŞKİLİ HABERÜtüleri rafa kaldırmaya hazır mısınız? İşte kırışık giysi trendi!

  • Korse ile kum saati modası;

Şimdi de 50'li 60'lı yıllara götüren korseler yeniden trendler arasına girdi. 19. yüzyılın "Regency" döneminden esinlenen, Bridgerton'ın da gücünü arkasına alarak popülerleşen korseler, günümüzde estetiğin yanı sıra daha çok gücü temsil ediyor.

puffer trendi

puffer trendi

  • Puffer trendi;

Kış tatilinde olun ya da olmayan moda dünyası soğuk günlere hazır. Puffer etek ya da elbiseler, teddy kaban ve pantolonlar 2022/23 Sonbahar-Kış koleksiyonu arasında lider parçalardan...

Puffer trendi yalnızca kıyafetlerden oluşmuyor. Başlıklarıyla da moda severlerin gönlünü çaldı. Geçtiğimiz yıldan beri moda haline gelen bu başlıklar daha çok tesettürlü kadınların seçimlerine ait gibi görünse de her kesime hitap edebilen bir yapıya sahip.

biker ceket modası

biker ceket modası

  • Biker ceket modası;

Dünyaca ünlü birçok markalar koleksiyonlarına motor ceketlerini ekledi. Sonbahar-Kış sezonunun vazgeçilmez deriler böylece farklı bir konseptte gardıroplara girmeye hazır.

nostaljik tüvit kumaşlar

nostaljik tüvit kumaşlar

  • Nostaljik tüvit;

Moda dünyası, yine geçmişin esintilerini bırakan kumaşlara yer veriyor. 2022-2023 Sonbahar-Kış sezonu, daha çok tüvit kumaşlarla sofistike bir görünüm sağlıyor. Özlediğimiz bu doku şimdiden en renkli ve ışıltılı haliyle popüler markalarının vitrinlerine yerleşti.

BİR YORUM YAPIN 0