Yeni İnci pijama takımı modelleri nelerdir? 2023 en güzel pijama takımı modelleri

Kış gecelerinde konforlu, sıcak ve kaliteli bir uyku süreci yaşamak için pijama seçimlerinde seçici davranmak her zamankinden çok daha da önemli. Ev giyimin favorisi haline gelen Yeni İnci markasıyla, her zevke hitap eden zengin bir pijama takımı koleksiyonuna sahip olabilirsiniz. İşte Yeni İnci markasının çok beğenilen ve çok satılan en güzel pijama takımı modelleri...

Soğuk havaların hakimiyetini hissettirdiği kış mevsiminde, evlerimiz her zamankinden daha konforlu bir alana dönüşüyor. Kanepede uzanıp televizyon izlediğimiz ya da sıcak çikolata eşliğinde sürükleyici bir kitabın sayfalarına göz attığımız yaşam alanımızda rahat ve enerjik hissetmek isteriz. Bunun için de uyumanın yanı sıra ev giysisi olarak da tercih edilen pijama takımlarıyla rahat ve keyifli bir şekilde gündelik işlerimizi yapabiliriz. 'Peki ama tüm kriterlere hitap eden pijama takımları için doğru adres neresi?' sorusuna yanıt vermekte zorlanıyorsanız hiç endişelenmeyin! Her mevsime, dokuya, renge, tarza ve bütçeye hitap eden pijama takımlarıyla son dönemlerde herkesin favorisi haline gelen Yeni İnci markası tam da aradığınız adres olabilir. Gelin Yeni İnci markasının birbirinden göz alıcı pijama takımlarına birlikte göz atalım. 

YENİ İNCİ PİJAMA TAKIMI MODELLERİ

YENİ İNCİ PİJAMA TAKIMI MODELLERİ

Üniversitede ne giyilir? Üniversite bölümlerine göre kombin önerileriİLİŞKİLİ HABERÜniversitede ne giyilir? Üniversite bölümlerine göre kombin önerileri

YENİ İNCİ PİJAMA TAKIMI MODELLERİ

YENİ İNCİ 2Lİ PİJAMA TAKIMI / BPJ1740

YENİ İNCİ 2Lİ PİJAMA TAKIMI / BPJ1740

YENİ İNCİ 2'Lİ PİJAMA TAKIMI / BPJ1740
265,00 TL

  • Bebe mavisi ve açık pembe olmak üzere 2 farklı renk seçeneğiyle büyük beğeni toplayan bu pijama takımı, nefes alabilen dokusuyla vücuttaki hava akışının doğru bir şekilde gerçekleşmesine olanak tanıyor. Böylece uyku kalitesindeki artışla beraber daha sağlıklı bir şekilde güne başlayabilirsiniz. Bulut detaylarının yer aldığı bu şık pijama takımıyla hem konforlu hem de uyum içerisinde hissedebilirsiniz. 


YENİ İNCİ 2Lİ PİJAMA TAKIMI / BPJ1744

YENİ İNCİ 2Lİ PİJAMA TAKIMI / BPJ1744

YENİ İNCİ 2'Lİ PİJAMA TAKIMI / BPJ1744
265,00 TL

  • Ten ile uyumlu bir yapıda olan Viskon kumaştan üretilen bu 2'li pijama takımı, nem alma özelliği sayesinde uyku sırasında oluşabilecek terleme sorununun önüne geçebilir. Kaliteli ve sağlıklı bir kullanım imkanı tanıyan bu pijama takımı, şık görüntüsüyle de herkesin favorisi haline geliyor. Lacivert ve hardal renginin uyumunu gözler önüne seren 2'li takımdaki ay ve yıldız detayları evde de şıklığından ödün vermeyenler için harika bir seçim olacaktır. 

YENİ İNCİ 2Lİ PİJAMA TAKIMI / BPJ1785

YENİ İNCİ 2Lİ PİJAMA TAKIMI / BPJ1785

YENİ İNCİ 2'Lİ PİJAMA TAKIMI / BPJ1785
214,00 TL

  • Vİskon kumaş kalitesiyle sağlıklı bir uyku imkanı sunan bu pijama takımı, özellikle kedi severler tarafından yoğun ilgi görüyor. Uzun kollu siyah ve gri renkli pijama üstünde 'Hayat kediyle daha güzel' yazısı yer alırken pijama altındaki kedi resimleri ise kalpleri çalıyor. Eğer siz de can dostlarınıza olan sevginizi pijama takımınıza da yansıtmak isterseniz mutlaka bu ikiliye göz atın. 

YENİ İNCİ 2Lİ PİJAMA TAKIMI

YENİ İNCİ 2Lİ PİJAMA TAKIMI

YENİ İNCİ 2'Lİ PİJAMA TAKIMI / BPJ1600
240,00 TL

  • Hammaddesi doğal olduğu için ev giyiminde sıklıkla tercih edilen kaşkorse kumaşa sahip olan bu pijama takımı, özellikle kış mevsiminde sizlere büyük rahatlık sağlayacak. Terletme yapmayan ve esnek bir kumaş yapısına sahip olan ürün, vücudu sarabilen yapıya sahiptir. Ev giyiminde daha sade tercihlerden hoşlanan kişiler için toprak tonlarındaki bu pijama takımı enfes bir seçim olacaktır. 

YENİ İNCİ 2Lİ PİJAMA TAKIMI

YENİ İNCİ 2Lİ PİJAMA TAKIMI

YENİ İNCİ 2'Lİ PİJAMA TAKIMI / BPJ1737
241,00 TL

  • Viskon kumaştan üretilen bu pijama takımı, kırmızının renginin dinamik ve canlı yapısını gözler önüne seriyor. Çizgili desenlerin ön plana çıktığı ürün, özellikle kış mevsiminde gardıroplarına renk katmak isteyen kişilerden büyük beğeni topluyor. 

YENİ İNCİ 2Lİ PİJAMA TAKIMI

YENİ İNCİ 2Lİ PİJAMA TAKIMI

YENİ İNCİ 2'Lİ PİJAMA TAKIMI / BPJ1616
209, 90 TL

  • Viskon polar kumaş türüne sahip olan bu pijama takımı, soğuk kış gecelerinde sıcacık bir uyku uyuma imkanı sağlıyor. Oldukça dayanıklı bir kumaş türüne sahip olan bu ürünü uzun yıllar rahatlıkla kullanabilirsiniz. 
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0