Fatih Terim'in kızı Buse Terim sosyal medyada ayakkabılarıyla alay konusu oldu!

Fatih Terim'in kızı Buse Terim, balonu andıran ayakkabı giyerek sosyal medyadan paylaşım yaptı. Terim, giydiği ayakkabılar eleştiri yağmuruna tutuldu.

Fatih Terim'in kızı Buse Terim son günlerde sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Terim, giydiği kıyafetlerle alay konusu oldu.

32 yaşında olan ünlü isim son olarak balonun andıran ayakkabılarıyla gündem oldu.

Buse terim ayakkabısı alay konusu

Buse terim ayakkabısı alay konusu

Birçok sosyal medya kullanıcı Terim'in giydiği bu ayakkabıları ti'ye aldı.

"GÖZÜM KANADI"

Takipçilerinden Buse Terim'e, "Gözüm kanadı", "Gerçekten çok kötü", "Ayakkabı çok çirkin", "Sizi kim giydiriyor" Nasıl kötü ve anlamsız bir ayakkabı tasarımı.. Yapmayın lütfen.. Berbat", "Tarz olmak istiyorsunuz da çok kötü giyiniyorsunuz her seferinde", "Buse hanım sizi çok beğeniyorum. Fakat bu ayakkabılar gerçekten çok kötü...", "Lütfen kullanmayın", "Kusura bakmayın lütfen ama hiç güzel ve tarz bir ayakkabı değil ya", "Moda ve farklı bir tarz yaratmak uğruna da her şey giyilmemeli bence.. sitil sahibi olmak farklı bir şey.." yorumları geldi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Çağlar Ertuğrul izleyenleri kırdı geçirdi! Ricky Martin'in videosuna...

Elon Musk'tan Twitter kararı! O özellik herkese açıldı

İLİŞKİLİ HABER

Elon Musk'tan Twitter kararı! O özellik herkese açıldı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

VEFA 1 yıl önce

Topuklu ayakkabıyla domatese basmış domates topukta takılı kalmış

sevgi 1 yıl önce

amaç hasıl oldu. iyi bir şey ile gündeme gelemezdi. çok kötü bir ayakkabı onu gazete haberi yaptı. Amaç hasıl oldu.