Doya Doya Moda kolyeleri hangi markaya ait? Doya Doya Moda kolyeleri altın mı?

Moda trendlerini yakından takip eden kişilerin favorisi haline gelen "Doya Doya Moda" programı hafta içi her gün dikkat çeken stillerle izleyenleri ekran başına kilitliyor. Haftanın birincisi olarak Fiyonk Kuyumculuk markasına ait tasarım harikası kolyeleri kazanan yarışmacıların kolyeleri birçok kişi tarafından internette araştırılıyor. Peki Doya doya moda kolyeleri hangi marka? İşte detaylar...

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı "Doya Doya Moda" hafta içi her gün moda dünyasından farklı çizgileri izleyenlerle buluşturmaya devam ediyor. Birbirinden farklı tarzların kıyasıya mücadele ettiği programda yarışmacılar belirlenen konseptler çerçevesinde tepeden tırnağa kusursuz bir görünüm oluşturmaya çalışıyor. Haftanın finalinde ise en yüksek puanı alan yarışmacı şık bir kolye ile ödüllendiriliyor. "Fiyonk Kuyumculuk" markasına ait birbirinden zarif kolyeler, yarışmacıların boynunda adeta görsel bir şölen oluştururken birçok kişi de bu kolyeleri arama motorlarında araştırıyor. Gelin Doya Doya Moda programında final gününü taçlandıran bu kolyelere birlikte göz atalım. 

Kıyafete göre aksesuar nasıl seçilir? Doğru aksesuar seçimi nasıl olmalı?İLİŞKİLİ HABERKıyafete göre aksesuar nasıl seçilir? Doğru aksesuar seçimi nasıl olmalı?

DOYA DOYA MODA KOLYE MARKASI VE FİYATLARI

DOYA DOYA MODA 21. HAFTA KOLYE ÖDÜLÜ

DOYA DOYA MODA 21. HAFTA KOLYE ÖDÜLÜ

DOYA DOYA MODA 21. HAFTA KOLYE ÖDÜLÜ

İddialı konuşmaları ve tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Hülya Yenidoğmuş, Doya Doya Moda programının 21. haftasında yüksek puanlar toplayarak birinci olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Kır papatyası figürlü zarif bir kolye ile şampiyonluğun tadını çıkaran Hülya'nın kolyesi Fiyonk Kuyumculuk markasına ait. 14 ayar altın kolye, 6.00 gr ağırlığında ve uzunluğu 45 + 2 cm uzatma halkası olacak şekilde. Ataç zincir genişliği 1,80 mm olan kolyenin halka zincir genişliği ise 1,55 mm'dir. 

14 Ayar Altın Kır Papatyası Kolye FYNK-DDM021 Fiyatı: 8.100,00 TL

STİL ÖNERİSİ: Eğer piknik ya da güzel bir buluşma esnasında desenli bir elbise giyerek saçlarınızı örmeyi düşünürseniz bu kolye eşsiz bir görünüm yakalamanıza yardımcı olacaktır. 

DOYA DOYA MODA 22. HAFTA KOLYE ÖDÜLÜ

DOYA DOYA MODA 22. HAFTA KOLYE ÖDÜLÜ

DOYA DOYA MODA 22. HAFTA KOLYE ÖDÜLÜ

Yarışmaya geçtiğimiz haftalarda dahil olan ve kendisini moda tutkunu olarak tanıtan Melike Özkan, ilk günden tarzıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kendinden emin tavırlarıyla 22. haftanın finalinde birincilik koltuğuna oturan Melike, Fiyonk Kuyumculuk markasına ait 'Pontus Yıldızı Kolye'yi boynuna taktı. 14 ayar altın kolye, 4.95 gr ağırlığında ve uzunluğu 45 cm. Öte yandan 50 cm, 55 cm gibi farklı uzunluk ve ağırlıklarda da tasarlanan kolye tamamen kişisel tercihe göre hazırlanabiliyor. Bu şık kolyenin zincir genişliği de 2.40 mm'dir.

14 Ayar Altın Pontus Yıldızı Kolye FYNK-DDM022 Fiyatı: 6.683,00 TL

STİL ÖNERİSİ: Bu tarz sarkıt şeklindeki kolyeleri gündelik yaşantınızda kullanmamanızı tavsiye ederiz. Şık bir gece elbisesi ya da tulumla tercih edebileceğiniz bu kolye özellikle dekolteli giyinmeyi sevenler için iyi bir seçim olacaktır. 

DOYA DOYA MODA 23. HAFTA KOLYE ÖDÜLÜ

DOYA DOYA MODA 23. HAFTA KOLYE ÖDÜLÜ

DOYA DOYA MODA 23. HAFTA KOLYE ÖDÜLÜ

Daha önce birçok klipte ve konserde ünlü şarkıcıların dansçılığını yaptığı bilinen Eda Koç, renkli kişiliğiyle Doya Doya Moda programının sevilen isimleri arasında yer alıyor. Yarışmanın 23. haftasında birincilik sevincini yaşayan Eda, Fiyonk Kuyumculuk markasına ait 14 ayar altın göz detaylı Stella kolyesiyle sevincini pekiştirdi. Yıldız detaylı kolyesiyle haftanın yıldızı olan genç yarışmacının kolyesinin ağırlığı 3,73 gr ve uzunluğu ise 45 cm + 2 cm uzatma halkası şeklinde. Ataç zincir genişliği 2 mm olan kolyenin halka zincir genişliği ise 1,55 mm'dir. Kolyenin yıldız genişliği 1.5 cm olarak bilinirken göz genişliği 5.40 mm olarak tasarlanmıştır. 

14 Ayar Altın Göz Detaylı Stella Kolye FYNK-DDM023 Fiyatı: 5.222,00 TL 

STİL ÖNERİSİ: Yıldız ve göz detaylı bu kolye, gömlek ve kazak gibi günlük parçalarla rahatlıkla kullanılabilir. Özellikle arkadaşlarınızla kahve içmeye gitmeyi planlıyorsanız bu şık kolyeyi mutlaka değerlendirmelisiniz. 

DOYA DOYA MODA 24. HAFTA KOLYE ÖDÜLÜ

DOYA DOYA MODA 24. HAFTA KOLYE ÖDÜLÜ

DOYA DOYA MODA 24. HAFTA KOLYE ÖDÜLÜ

Doya Doya Moda programının iddialı yarışmacılarından Hülya Yenidoğmuş, 21. haftadaki birinciliğini 24. haftada da aynı sevinçle kutladı. Jüri üyelerinden aldığı yüksek puanlarla kolyenin sahibi olan Hülya, Fiyonk Kuyumculuk markasına ait "Sonsuz Aşk" kolyesiyle göz kamaştırdı. 14 ayar altın 5.30 gr ağırlığındaki kolye, 45 cm uzunluğunda. Zincir genişliğinin 2,40 mm olduğu kolyenin kalp genişliği 16,3 mm iken sonsuzluk genişliği ise 2,5 cm. 

14 Ayar Altın Sonsuz Aşk Kolyesi FYNK-DDM024 Fiyatı: 7.155,00 TL

STİL ÖNERİSİ: Romantik bir tasarımı simgeleyen bu kolyeyi eşinizle güzel bir yemeğe giderken tercih edebilirsiniz. Sallantılı bir formda olan kolyeyi omzu açık bir tarz elbiseyle kombinlemenizi tavsiye ederiz. 

DOYA DOYA MODA 25. HAFTA KOLYE ÖDÜLÜ

DOYA DOYA MODA 25. HAFTA KOLYE ÖDÜLÜ

DOYA DOYA MODA 25. HAFTA KOLYE ÖDÜLÜ

2022 sezonunun sevilen yarışmacılarından Aleyna Koç, hayatının her alanında modayı takip ettiğini belirterek adından söz ettirmişti. Modellikle de ilgilenen 21 yaşındaki yarışmacı 25. haftada birinci olarak şampiyonluk mutluluğunu yaşadı. Fiyonk Kuyumculuk markasına ait 14 ayar altın "Vintage Seal" isimli kolyenin sahibi olan Aleyna'nın görkemli kolyesi göz kamaştırdı. 8 gram ağırlığındaki ihtişamlı kolye, 42 cm uzunluğundaki zinciriyle görenlerin beğenisini kazanıyor. Kolyenin uç yüksekliği 5 cm ve uç genişliği de 2,83 cm'dir. 

14 Ayar Altın Vintage Seal Kolye FYNK-DDM025 Fiyatı: 10.800,00 TL

STİL ÖNERİSİ: Altın sarısının en göz alıcı tonunu gözler önüne seren bu kolye kesinlikle günlük kullanıma uygun değildir. Bordo, siyah ya da gold detaylı bir takım elbise veya elbise ile bu kolyeyi rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Çöp Adam dizisi nerede çekiliyor? Çöp Adam dizisindeki yalı nerede?

İLİŞKİLİ HABER

Çöp Adam dizisi nerede çekiliyor? Çöp Adam dizisindeki yalı nerede?
Norsol damla ne işe yarar ve ne için kullanılır? Norsol damla nasıl kullanılır?

İLİŞKİLİ HABER

Norsol damla ne işe yarar ve ne için kullanılır? Norsol damla nasıl kullanılır?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0