Çöp Adam dizisi nerede çekiliyor? Çöp Adam dizisindeki yalı nerede?

Sürükleyici hikayesiyle izleyenlerden tam not alan "Çöp Adam", son dönemlerin en beğenilen yapımları arasına girmeyi başardı. Kısa sürede ilgi odağı haline gelen yapımla ilgili en merak edilen detay ise hikayenin odak noktası olan gizemli "yalı" oldu. Peki Çöp Adam dizisi hikayesi gerçek mi? Çöp Adam dizisi nerede çekiliyor? Çöp Adam dizisindeki yalı nerede? İşte detaylar...

Star TV ekranlarının iddialı dizisi "Çöp Adam" farklı konusu ve dev oyuncu kadrosuyla dizi severlerin radarına girdi. Çarşamba akşamları yayımlanan diziyle ilgili detayları merak eden birçok izleyici arama motorlarında hızla araştırma yapıyor. Özellikle dizide yer verilen tarihi mekanlar ve İstanbul'un zengin atmosferi dikkat çekerken olay örgüsünün geçtiği yalının nerede olduğu da akıllarda soru işareti oluşturdu. Gelin, yeni sezona iddialı bir başlangıç yapan Çöp Adam dizisinin çekildiği yalı hakkında tüm sorulara birlikte yanıt arayalım. 

Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor? Yalı Çapkını dizisindeki yalı kimin, kirası ne kadar?İLİŞKİLİ HABERYalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor? Yalı Çapkını dizisindeki yalı kimin, kirası ne kadar?

ÇÖP ADAM DİZİSİ KONUSU NEDİR? ÇÖP ADAM HİKAYESİ GERÇEK Mİ?

7'den 70'e herkesin beğenisini kazanan "Çöp Adam" dizisinin senaryosu "Camdaki Kız", "Kırmızı Oda" ve "Masumlar Apartmanı" gibi reyting rekorları kıran dizilerin hikayesini kaleme alan Gülseren Budayıcıoğlu'na ait. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizi, sıra dışı bir şekilde karşılaşan, tehlikeli bir oyunun içine hapsolan yazılımcı Tamer ve eşiyle kardeşinin ihanetiyle sarsılan Peri'nin merak uyandıran hikayesine odaklanıyor.

Çöp Adam dizisi konusu

Çöp Adam dizisi konusu

Daha önce dizi hakkında konuşan Gülseren Budayıcıoğlu "Bu hikayede iki kardeş var, iki çocuk... Anne babaları hayatta oldukları halde çocukları alıp götürüp yetimhaneye kapatıyorlar. Ne için? Çalışan annenin babaya daha iyi bakabilmesi için. O çocuklar neler yaşayarak nasıl bu günlere geliyorlar bunları tek tek göreceğiz. Yazılımcı olan çocuk öyle bir şey icat ediyor ki dünyanın yakından tanıdığı adeta harikalar yaratan ve servet sahibi olan biri haline geliyor. İlk iş olarak onu çocukluğu boyunca süründüren anne ve babasına muhteşem bir yalı armağan ediyor. Niye böyle yapıyor acaba, ne dersiniz? İşte dizide bunların yanıtlarını bulacağız. Oyuncu kadromuz muhteşem, umarım beğenirsiniz, çok sevgiler" ifadelerini kullandı. 

Çöp Adam dizisi hikayesi

Çöp Adam dizisi hikayesi

ÇÖP ADAM DİZİSİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu "Çöp Adam" dizisinin senaryosu ise Kurt Seyit ve Şura dizisinin senaryosunu kaleme alan Melek Gençoğlu ve Su Ersöz'e ait. Başrollerini Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan'ın paylaştığı yapımın oyuncu kadrosunda Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan ve Sinan Albayrak gibi yıldız oyuncular yer alıyor. 

Çöp Adam dizisi oyuncuları

Çöp Adam dizisi oyuncuları

ÇÖP ADAM NEREDE ÇEKİLİYOR? ÇÖP ADAM DİZİSİNDEKİ YALI NEREDE? ÇÖP ADAM DİZİSİ HANGİ YALIDA ÇEKİLİYOR?

Dizide yer verilen mekanlarla büyük beğeni toplayan Çöp Adam, İstanbul'un Beykoz ve Beyoğlu bölgelerinde çekiliyor. Denize sıfır bir konumda yer alan ve geniş bahçesiyle dikkatleri üzerine çeken dizideki yalının ise henüz kime ait olduğu bilinmiyor.

Çöp Adam dizisindeki yalı

Çöp Adam dizisindeki yalı

Doya Doya Moda kolyeleri hangi markaya ait? Doya Doya Moda kolyeleri altın mı?

İLİŞKİLİ HABER

Doya Doya Moda kolyeleri hangi markaya ait? Doya Doya Moda kolyeleri altın mı?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Oze 1 yıl önce

Final haberi gelir bakalım bu dizinin finalinde ne bahane bulacaksın merak ediyorum :)