Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ve Ferit'in gittiği otel nerede?

Ekranlarda fırtına gibi esen "Yalı Çapkını" dizisi her hafta gündem olmaya devam ediyor. Geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran dizinin çekim yerleri ise birçok kişi araştırılıyor. 6 Ekim Cuma akşamı 40. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan yapımı bazı sahneleri İstanbul dışında bir otelde çekildi. Peki, Yalı Çapkını 40. bölümdeki otel nerede? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor? İşte detaylar...

Star TV ekranlarının yeni dizisi "Yalı Çapkını" yayınlandığı ilk günden beri reytinglerde zirveye yerleşmeyi başardı. Sürükleyici hikayesi ve yıldız oyuncu kadrosuyla büyük beğeni toplayan yapımın hikayesi "Kırmızı Oda" ve "Camdaki Kız" dizilerinde de imzası olan ünlü psikiyatrist ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu'na ait. Dizi hakkında "Bu Yalı Çapkını'nın hikayesi benim çok sevdiğim bir hikaye. Tabi ki gerçek bir hikayeden alındı. Her karakterin ayrı bir hüznü ve sıkıntısı var. Bakalım siz hangi karakterle empati yapacaksınız" ifadelerini kullanan Budayıcıoğlu'nun kaleminden çıkan dizinin çekim yerleri birçok kişi tarafından hızla arama motorlarında araştırılıyor. Özellikle ikinci sezonuyla ilgi odağı haline gelen yapımın, 40. bölümü şehir dışında bir otelde çekildi. Birçok kişi bu otelin adını ve yerini merak ediyor. Gelin,  izleyenleri ekran başına kilitleyen Yalı Çapkını dizisinin çekildiği mekanlara birlikte göz atalım. 

O Kız dizisi konusu nedir? O Kız dizisi nerede çekiliyor?İLİŞKİLİ HABERO Kız dizisi konusu nedir? O Kız dizisi nerede çekiliyor?

YALI ÇAPKINI DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Gerçek bir hayat hikayesinin ekranlara yansıması olan "Yalı Çapkını" dizisi sorumsuz hareketleriyle ailesini çileden çıkaran Ferit ve Gaziantep'te yaşayan Seyran'ın yollarının kesişmesini konu ediniyor. Gaziantepli Korhan Ailesi'nin direği olan Halis Ağa'nın isteği üzerine Gaziantep'ten bir kızla evlendirilmesine karar verilen Ferit, evlenmek istememektedir. Ancak dedesinin sözüne boyun eğmek zorunda kalan Ferit'e uygun bir gelin bulmak için Halis Ağa'nın en büyük gelini İfakat, hiç zaman kaybetmeden harekete geçer. 

Yalı Çapkını

Yalı Çapkını

Bu ikiliyi bir araya getirecek şey ise Gaziantep'te Korhan Ailesi'nin gelini olmaya uygun bulunan Suna'nın isteme töreninde yaşanacak sürprizdir. Suna'nın kardeşi olan Seyran ve Ferit her ne kadar planlamasa da kader onları bir şekilde buluşturmayı başarır. 

Yalı Çapkını dizisi konusu

Yalı Çapkını dizisi konusu

İkinci sezonuyla fırtına gibi esen yapımın yeni bölümlerine dahil olan Nükhet ve Kaya karakteri dizideki heyecanı yükseltmeye devam ediyor.

Yalı Çapkını

Yalı Çapkını

YALI ÇAPKINI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmenliğini Burcu Alptekin'in üstlendiği ve senaryosunu Mehmet Barış Günger'in kaleme aldığı dram ve romantik türünde yer alan "Yalı Çapkını" dizisi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı yapımda Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Binnur Kaya, Taro Emir Tekin, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak ve Umut Gezer gibi birbirinden başarılı oyuncular göze çarpıyor. 

Yalı Çapkını Nükhet ve Kaya

Yalı Çapkını Nükhet ve Kaya

YALI ÇAPKINI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Her detayın kusursuz bir şekilde kurgulandığı Yalı Çapkını dizisi çekim yerleriyle izleyenleri heyecanlandırıyor. Olay örgüsünün bir kısmı Gaziantep'te geçtiği için Gaziantep'te yer alan Millet Hanı'nda da dizinin çekimleri gerçekleştirilmiştir.

Yalı Çapkını Gaziantep sahneleri

Yalı Çapkını Gaziantep sahneleri

Öte yandan İstanbul'un çeşitli semtlerinde de çekimleri gerçekleşen dizide bahsi gelen yalı Sabancı ailesine ait olan Şevket Paşa Yalısı'dır. Daha önce "Masumiyet" dizisine de ev sahipliği yapan yalı için Gold Film'in Sabancı ailesine aylık 225 bin TL ödediği ortaya çıkmıştı. Öte yandan Yalı Çapkını dizisi için de kullanılan yalıya OGM Pictures'ın geçen yaz 600 bin TL'ye anlaşma sağladığı öğrenildi. 

Yalı Çapkını dizisi çekim yerleri

Yalı Çapkını dizisi çekim yerleri

Osmanlı mimarisine sahip olan Şevket Paşa Yalısının içerisinde 25 kişilik yemek masası yer alıyor. Masumiyet dizisinde tercih edilen yalıdan elde ettikleri geliri bağışlayan Dilek Sabancı, Yalı Çapkını dizisi aracılığıyla da tüm kira gelirini 'Engelli Çocuklar Derneği'ne bağışlıyor. 

Yalı Çapkını dizisindeki yalı

Yalı Çapkını dizisindeki yalı

YALI ÇAPKINI SEYRAN VE FERİT'İN GİTTİĞİ OTEL NEREDE? YALI ÇAPKINI 40. BÖLÜMDEKİ OTELİN ADI NEDİR?

"Yalı Çapkını" dizisinin 6 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak 40. bölümündeki bazı sahnelerin çekimi İstanbul dışında gerçekleştirildi. Halis Ağa'nın isteğiyle Kaya, Asuman ve Suna ile birlikte Marmaris'e giden Ferit ve Seyran'ın kaldığı otelin adı sosyal medyada merak konusu haline geldi. 

Dizinin çekimlerinin yapıldığı Marmaris Hisarönü Körfezi'nde yer alan otelin adının D Maris Bay Otel olduğu ortaya çıktı. Datça Yarımadası'nda yemyeşil bitki örtüsüyle çevrili bir koyda bulunan otel, 2020 yılında dünya turizminin OSCAR'ları olarak adından söz ettiren World Travel Awards (WTA) ödüllerinde "En iyi sahil tesisi ve en lüks otel villası" kategorilerinde ödüle layık görülmüştü.

D Maris Bay Otel

D Maris Bay Otel

36 süit ve lüks bir villa dahil 196 odadan oluşan otel, fragmandaki görüntüleriyle dahi yoğun ilgi gördü.

D Maris Bay Otelden kareler

D Maris Bay Otelden kareler

Namaz kılmanın mekruh olduğu vakitler! Kaza ve nafile namaz ne zaman kılınmaz?

İLİŞKİLİ HABER

Namaz kılmanın mekruh olduğu vakitler! Kaza ve nafile namaz ne zaman kılınmaz?
Fatih Camii'nin yer altındaki gizemi: Karadeniz Medresesi Sarnıcı

İLİŞKİLİ HABER

Fatih Camii'nin yer altındaki gizemi: Karadeniz Medresesi Sarnıcı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Şerife 3 ay önce

güzel

master 6 ay önce

bu dizileri izleyen oluyormu???

Toplam 2 beğeni

ismail 1 yıl önce

Milletin ahlakını bozan dilerin harcadığı paralara bakın. Yazık günah hemde çok yazık. Bu ülkede tedavi olmayı bekleyen bebekler var onların hakkını ödemeyezsiniz.

Toplam 8 beğeni