2023 en güzel bot modelleri ve fiyatları

Kış mevsiminde ayakları sıcak tutacak ve uzun yıllar sağlamlığını koruyacak güzel bir bot almak kimi zaman kolay olmuyor. Hem dış etkenlerden koruyacak hem de şık görüntüsüyle kalbinizi çalacak en güzel bot modellerini sizler için derledik. Peki 2023 en güzel bot modelleri ve fiyatları nedir? İşte detaylar...

Tüm gün yükümüzü taşıyan ayaklarımız, aslında vücudumuzun en önemli organlarından biri. Kimi zaman iş nedeniyle kimi zaman spor yaparken kimi zaman da evdeki sorumluluklarımızdan dolayı tüm gün ayakta kaldığımız anlar oluyor. Böyle günlerde ayaklarımızı koruyacak, mevsime uygun ayakkabı seçimi yapmamız oldukça önemli. Kış soğuklarının etkisini en aza indirecek botlar ve çizmeler de sezonun parlayan yıldızı olarak karşımıza çıkıyor. Gelin kış mevsiminde şıklığı ve konforu bir araya getiren en güzel bot modellerine birlikte göz atalım. 

Kaban ve mont arasındaki fark nedir? Kaban mı daha iyi mont mu? İLİŞKİLİ HABERKaban ve mont arasındaki fark nedir? Kaban mı daha iyi mont mu?

EN İYİ KADIN BOT MARKALARI NELERDİR? 2023 EN GÜZEL BOT MODELLERİ

PULL&BEAR ZIMBALI BIKER BOT

PULL&BEAR ZIMBALI BIKER BOT

PULL&BEAR ZIMBALI BIKER BOT: 1.099,00 TL

Kadın ve erkek modasının önde gelen markalarından biri olan Pull&Bear yalnızca giyim değil aksesuar, ayakkabı ve çanta alanında da rağbet gören ürünleri modaseverlerle buluşturuyor. Kış sezonunda güzel bir bot arayanlara hoş seçenekler sunan Pull&Bear'ın zımbalı ve bantlı biker botu da dikkatlerden kaçmıyor. Bağcıklı ve içten fermuarlı olan bu bot modelinde taban yüksekliği 5,4 cm'dir. Gündelik kullanım için ideal olan bu bottaki zımba detaylar şıklığın da temsilcisi haline geliyor. 

DERİMOD DERİ CHELSEA BOT

DERİMOD DERİ CHELSEA BOT

DERİMOD DERİ CHELSEA BOT 22WFD1309MT: 999.99 TL

Dört mevsime ve her tarza uygun ayakkabı modellerini gözler önüne seren Derimod markası, kışlık ayakkabı alanında da uzman bir bakış açısı benimsiyor. Onlarca renk, form ve malzemeden üretilen botlar arasında Chelsea modeli ise dikkatleri üzerine topluyor. Hem siyah hem de taba rengiyle satışa sunulan bu model tamamen gerçek deriden üretilmektedir. 4 cm taban yüksekliğiyle gündelik kullanıma uygun olan bu botu ister tayt ister pantolon ister elbiselerle rahatlıkla kullanabilirsiniz. 

ELLE GÜNLÜK DÜZ BOT

ELLE GÜNLÜK DÜZ BOT

ELLE GÜNLÜK DÜZ BOT HAJAR-1-65: 799,90 TL

Kış mevsiminde rengarenk olmak isteyenlere eşsiz seçenekler sunan Elle markasının bu bot modelinde fuşya, bej, mavi, yeşil ve siyah renkleri arasından seçim yapabilirsiniz. Maksimum konfor ve şıklığı bir arada sunan bu botta Poliüretan malzemesi tercih edilmiştir. 5 cm yüksekliğindeki tabanıyla gündelik hayatta rahatlıkla kullanılabilen bu botu mutlaka alışveriş listenize eklemelisiniz. 

HOTİÇ HAKİKİ DERİ DÜZ BOT

HOTİÇ HAKİKİ DERİ DÜZ BOT

HOTİÇ HAKİKİ DERİ DÜZ BOT 01BOH243510A450: 979,00 TL

Özgün ve elegan tasarımlarıyla ön plana çıkan Hotiç markası, kış sezonunda birbirinden şık ayakkabı modellerine raflarda yer veriyor. Vizon rengindeki püskül detaylı bu botu ise şık kombinlerin vazgeçilmezi haline gelebilir. Malzeme olarak hakiki derinin kullanıldığı bu bot modelini özellikle toprak tonlarındaki kıyafetlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

DESA ALONA DERİ BOT

DESA ALONA DERİ BOT

DESA ALONA DERİ BOT A-ETR8730-2010049578002: 2882,00 TL

%90 deri ve %10 keçe deri iç tabanlı bir şekilde tasarlanan Desa markasının Alona isimli botu, hem klasik hem de rahat bir stili benimseyenler için ideal bir bot modeli olabilir. Bağcıklarındaki detaylar ve kare burunlu olmasıyla diğer bot modellerinden ayrılan bu botun taban yüksekliği 5.5 cm'dir. İster bol paça ister dar paça pantolonlarla bu botu rahatlıkla kullanabilirsiniz.

LUVİ SHOES TATİA BOT

LUVİ SHOES TATİA BOT

LUVİ SHOES TATİA BOT 9-88191: 1.595 TL

Luvi markasına ait Tatia adlı bu bot modeli gerçek derinin kalitesiyle ayakkabıda rahatlığı ön plana çıkarıyor. 7.5 cm aralığında bir yüksekliğe sahip olan bot modeli kalın topuklu olduğu için kolay yürüme imkanı tanıyor. Kahve tonlarında şık ve rahat bir bot modeli arıyorsanız bu ürüne şans verebilirsiniz.

COOLSTEPS SÜET YARIM BOT

COOLSTEPS SÜET YARIM BOT

COOLSTEPS SÜET YARIM BOT Ugsml01: 219,00 TL

İçi yünlü bir bot modeliyle kış aylarını sıcacık geçirmek isterseniz Coolsteps markasına ait bu yarım botu satın alabilirsiniz. 3 cm topuk boyuyla gündelik kullanımın vazgeçilmezi haline gelecek olan bu bot, içi tüylü olduğu için konforu altın tepside sunuyor. 

Rustik dekorasyon nedir? Rustik dekorasyon ev  dekorasyonu nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Rustik dekorasyon nedir? Rustik dekorasyon ev dekorasyonu nasıl yapılır?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0