Demet Akalın'ın uzun ve bol elbisesini beğenmeyenlere sert yanıt! 'Artık dozu kaçtı'

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Demet Akalın, son olarak sahne öncesi kombinini takipçilerinin beğenisine sundu. Kapalı ve uzun bir elbise giyen Akalın, gelen eleştirilere sert yanıt verdi.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da bir mekanda sahne aldı. Hayranlarına müzikal ve görsel bir şölen yaşayan Akalın, hayranlarının karşısına şık çıkmak için ünlü bir markanın siyah uzun bir elbise tasarımını tercih etti.

Demet Akalın elbisesi

Demet Akalın elbisesi

Sahne öncesi kombinini sosyal medya hesabından paylaşan ünlü şarkıcının tepeden tırnağa uzun ve bol elbisesi hayranları tarafından beğenilmedi. Bir takipçisinin "Abla elbise demişsin ama bu baya ferace" yorumuna sinirlenen Akalın, "Benim sahneme aileler eşleriyle geliyor." şeklinde yanıt verdi. 

Demet Akalın

Demet Akalın

"BİZİM ÜLKEMİZDEN DAHA ÖZGÜR BİR ÜLKE YOK"

Sahne kıyafetine gelen eleştirilere karşı öfkesi dinmeyen Akalın, '2. Sayfa' programına bağlanarak konu hakkında açıklamalarda bulundu. Açıklığın şıklık olmadığına dikkat çeken Akalın, "Bazı şeylerin dozu kaçtı. 'Hangimiz daha çok açalım?' yarışı başladı. Geçen sene korkunçtu! Amerika'da bile bu kadar özgürlük yok. Bizim ülkemizden daha özgür bir ülke yok" şeklinde konuştu. 

Demet Akalından kıyafet açıklaması

Demet Akalından kıyafet açıklaması

Akalın'ın bu yorumu son dönemlerde sahne kıyafetleriyle adından söz ettiren Gülşen, Aleyna Tilki ve Simge Sağın'a gönderme olarak yorumlandı. 

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

VAN 1 yıl önce

DEMET Hanım ağzına sağlık

Toplam 3 beğeni

konuk 1 yıl önce

bence güzel bir kıyafet çok yakışmış.

Toplam 2 beğeni

alaz 1 yıl önce

Helal be...

Toplam 2 beğeni

İsminiz 1 yıl önce

Yakışmış

Toplam 2 beğeni