8 Mart Kadınlar Gününe özel elbise modelleri ve fiyatları!

"Dünya Emekçi Kadınlar Günü" olarak da adlandırılan Kadınlar Günü'nde kendinize güzel bir hediye almak isterseniz bahar aylarının enerjisini yansıtan elbiselere şans verebilirsiniz. Her mekana ve her yaşa uygun birbirinden şık 4 farklı elbiseyi sizler için bir araya getirdik. İşte tüm detaylar haberimizde...

1800'lü yıllardan bugüne kadar kadın haklarına ve özgürlüklerine dair farkındalığı artırmak adına Birleşmiş Milletler tarafından kabul edilmiş ve her yıl kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, tüm dünyada büyük bir önem arz ediyor. Kadın ve kadın gücüne vurgu yapan bu özel günde biz de ne kadar özel olduğumuzu kendimize bir kez daha hatırlatabiliriz. Ev sorumluluklarından iş yaşantısındaki tempoya, yeteneklerin ortaya koyulduğu sanatsal etkinliklerden imkansızı imkanlı kılan hayallerimize kadar her alanda kadın olarak gücümüzün sınırlarını zorluyoruz. Bu kadar emek verirken bazen bizlerde yoruluyoruz elbette. Bu yorgunluğu silip atacak güzel bir hediyeyle kendinizi ödüllendirmeye ne dersiniz? Gelin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde giyebileceğiniz en güzel elbise modellerine birlikte göz atalım.

Kadınlar GünüİLİŞKİLİ HABERKadınlar Günü'nde nereye gidilir? Kadınlar Gününe özel günübirlik seyahat rotaları

KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL ELBİSE MODELLERİ VE FİYATLARI

ZARA KRUVAZE MİDİ ELBİSE

ZARA KRUVAZE MİDİ ELBİSE

ZARA KRUVAZE MİDİ ELBİSE
859,95 TL

İlkbaharın tatlı esintilerine kucak açtığımız mart ayında bahar renklerinin enerjisini kıyafetlerinize yansıtmak isterseniz Zara markasının bu fuşya tonlarındaki elbisesine göz atabilirsiniz.%100 polyester malzemeden üretilen uzun kollu ve derin kruvaze yaka elbiseyi satın almak isterseniz gümüş rengindeki şık bir stiletto ile oldukça hoş bir kombin yapabilirsiniz. Elbisenin yaka detayını gözler önüne sermek için mutlaka saçlarınızı toplu kullanmanızı tavsiye ederiz.

H&M DRAPELİ STREÇ ELBİSE

H&M DRAPELİ STREÇ ELBİSE

H&M DRAPELİ STREÇ ELBİSE
799,99 TL

Son dönemlerde moda dünyasını etkisi altına alan 'batik' elbiseler özellikle kadınlar gününde şıklığından ödün vermek istemeyenler için eşsiz bir seçenek olacaktır. Desenli yumuşak jarseden tasarlanan H&M markasına ait bu elbiseyi uzun siyah çizme ve şık bir ceketle kombinleyerek siz de kusursuz bir görünüme sahip olabilirsiniz.

LC WAKIKI DESENLİ KISA KOLLU VİSKON ELBİSE

LC WAKIKI DESENLİ KISA KOLLU VİSKON ELBİSE

LC WAKIKI DESENLİ KISA KOLLU VİSKON ELBİSE
319,99 TL

İlkbahar demek mis kokulu çiçeklerin zarafetini sergilediği anlar demek! Siz de baharın en özel sembolü olan çiçekleri elbiselerinizde kullanmak isterseniz LC Wakıkı markasına ait pembe tonlarındaki bu elbise tam size göre! İnce bantlı renkli bir topuklu ayakkabı ve minik bir çantayla beraber kullanabileceğiniz bu elbiseyle kadınlar gününde hoş bir gezi planı yapabilirsiniz.

STRADİVARİUS FIRFIRLI DESENLİ MİDİ ELBİSE

STRADİVARİUS FIRFIRLI DESENLİ MİDİ ELBİSE

STRADIVARIUS FIRFIRLI DESENLİ MİDİ ELBİSE
659,95 TL

Çiçek desenleri dolabınızın olmazsa olmazlarından birini oluşturuyorsa hem şık hem de sevimli bir görünüme sahip olan bu elbiseye şans verebilirsiniz! Stradıvarıus markasına ait olan uzun kollu ve dökümlü elbiseyle ister deniz kenarında kahvaltı keyfi yapabilir ister doğa içinde güzel bir gezintiye çıkabilirsiniz.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0