İlkbahar moda trendleri nelerdir? Bahar kombinleri nasıl yapılır?

İlkbahar mevsiminde rengarenk desen ve dokuların ön planda olduğu kıyafetler gardırobumuzun baş tacı haline geldi. Peki 2023 bahar trendleri nelerdir? İlkbahar mevsiminde nasıl giyinilmeli? İşte yeni sezonun öne çıkan detaylarla sizler için tek tek açıkladık...

Doğanın tüm zenginliğini gözler önüne serdiği ve güneşin ufuktan göz kıptığı bahar aylarında hem ruhumuz hem de çevremiz neşeyle dolup taşıyor. Kış aylarının kasvetli atmosferini geride bırakıp yaz mevsiminin sıcaklığına adım adım yaklaştığımız şu günlerde hayatımızın dört bir yanında yeniliklere kucak açıyoruz. İnce kumaşlı nevresim takımlarından bahçemize ektiğimiz çiçeklere, bahar sebzelerinden cıvıl cıvıl renklere kadar hayatımızın birçok alanında bu değişimi hissetmek mümkün. Peki ama stilimizde bahar esintilerine nasıl yer verebiliriz? Gelin, bahar trendlerini tarzımıza yansıtmanın en etkili yollarına birlikte göz atalım. 

Bahara uygun gardırop düzenleme nasıl yapılır? Baharda hangi kıyafetler giyilmeli?İLİŞKİLİ HABERBahara uygun gardırop düzenleme nasıl yapılır? Baharda hangi kıyafetler giyilmeli?

İLKBAHAR MODA TRENDLERİ NELERDİR?

  • DESENLERİN GÜCÜNDEN FAYDALANIN!

Bahar denildiğinde zarafetiyle göz kamaştıran rengarenk çiçekler bizi dört bir yanda karşılıyor. Çiçeklerin eşsiz görünümünü stilimizde kullanmanın en doğru zamanı elbette ilkbahar ayları oluyor. Hem şık hem de sempatik bir görünüm sunan çiçek desenli elbiseler ya da eteklerle siz de bahar modasını yakından takip edebilirsiniz.

Çiçek desenli elbiseler

Çiçek desenli elbiseler

Yalnızca çiçek desenler değil limon, çilek ya da kiraz gibi meyvelerin yer aldığı desenler de bahar trendlerinde sıklıkla karşımıza çıkıyor. Özellikle örgülü saçlar ve bohem tarz aksesuarlarla muhteşem bir uyum yakalamayı sağlayan bu desenlere mutlaka dolabınızda yer vermelisiniz.

Bahara uygun elbise modelleri

Bahara uygun elbise modelleri

Bahar trendleri denildiğinde pötikare deseni es geçmek olmaz! Genellikle kırmızı pötikare desenli elbiseler görmeye alışkın olsak da siyah beyaz, yeşil beyaz ya da lacivert beyaz kombinleriyle de şıklığınızı gözler önüne serebilirsiniz. Özellikle hafta sonu ailenizle pikniğe gittiğiniz zaman ya da bisiklet sürerken bu tarz bir elbiseyi tercih edebilirsiniz.

Pötikare kombin önerileri

Pötikare kombin önerileri

Eğer desenleri detaylarda kullanmayı seviyorsanız rengarenk bir elbise, etek, bluz ya da çanta yerine bahar trendlerinin olmazsa olmazı fularlarla da tatlı bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Fular kombin önerileri

Fular kombin önerileri

  • HASIR ŞIKLIĞINA YER AÇIN!

Bahar mevsiminde en çok tercih edilen trendlerden biri de hasır detaylar oluyor. Bohem ve bali tarzını yansıtan hasır şapkalar ve şapkalar desenli kıyafetlerle muhteşem bir uyum yakalıyor.

Hasır kombin önerileri

Hasır kombin önerileri

  • CEKETSİZ ASLA!

Yaz mevsimi kadar sıcak, kış mevsimi kadar da soğuk olmayan bahar aylarında doğru giyinmek çoğu zaman kolay olmuyor. Bahar gribine karşı dikkatli olmak ve konforlu hissetmek için ince bir bluz ya da t-shirtün üzerine ceket giymek için en doğru zaman dilimindeyiz. Özellikle kot ceketler ve trençkotlar bu sezon şık bir görünüm için vazgeçilmez olacak.

Ceket kombin önerileri

Ceket kombin önerileri

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0